Secretaresse (M/V) directiesecretariaat (24 uur)

Ben jij als secretaresse toe aan een nieuwe, ambitieuze en prettige werkomgeving met veel dynamiek? Ben jij iemand die gestructureerd kan werken, de details niet uit het oog verliest en het overzicht behoudt? Lees dan snel verder.

De functie

De (basis)werkzaamheden in deze functie zijn:

  • alle mogelijke afspraken plannen, inclusief de logistieke organisatie ervan;
  • beheren en prioriteren agenda’s van de directeur en plv. directeur;
  • coördineren en organiseren van vergaderingen, reizen, delegatiebezoeken en bedrijfsevenementen.

Wij zoeken

KWR zoekt een secretaresse met ervaring, die zich snel nieuwe werkzaamheden eigen maakt. Complexe agenda’s, volle mailboxen en ad hoc werkzaamheden schrikken jou niet af. Integendeel: al die afwisseling en van tevoren niet weten hoe jouw dag verloopt, geeft jou juist energie! Je notuleert soms bij vergaderingen en interne events worden door jou tot in de puntjes geregeld. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Verder ben je flexibel, professioneel, organisatorisch sterk en je hebt een positieve instelling. Je haalt plezier uit het (basis)werk zoals archiveren, plannen en agendabeheer en je bent het visitekaartje van onze directie. Omdat we elkaar vervangen, bepalen we in onderling overleg de vaste werkdagen.

Jouw profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante opleiding;
  • Proactieve werkhouding;
  • 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Vaardig met het MS Officepakket (Word, Outlook, Powerpoint);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

Ons aanbod aan jou

We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals een goede kennismaking met de organisatie,  diverse cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in salarisschaal H: €3.842– €4.997 op fulltime basis inclusief het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget van 22,11%. KWR is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (WWb).

Daarnaast kun jij je praktijkgerichte werkzaamheden uitvoeren in een duurzaam gebouwd, aansprekend gebouw, dat is ingericht op samenwerking en kennisdeling tussen collega’s, teams en zakelijke contacten. Met deze functie en ons profiel biedt KWR een bijzondere werkomgeving.

Het team

Het directiesecretariaat is een klein, hecht team van vijf collega’s dat voor een adequate ondersteuning van de directie, het managementteam, de Raad van Commissarissen, de Wetenschapsraad (intern) en de Externe Wetenschappelijke Advies Raad zorgt. Het directiesecretariaat wordt aangestuurd door de directiesecretaris en bestaat daarnaast uit een beleidsondersteuner, een secretaresse directiesecretariaat en twee managementassistentes. De collega’s in het team hebben ieder een eigen takenpakket, maar werken daarin nauw met elkaar samen.

 

Over KWR

KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, de watercyclus en duurzame ontwikkeling. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons bijna volledig duurzame gebouw met ‘state of the art’ laboratoria werken onze ruim 200 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

 

Denk je dat deze functie bij jou past? Stuur dan per e-mail je motivatiebrief en cv naar onder vermelding van vacaturenummer 245504.

 

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mireille Henst (directiesecretaris) per telefoon 030-6069747 of per e-mail .

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Eduard Post (Adviseur Human Resources) per telefoon 030-6069633 of per e-mail .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen