Disclaimer

KWR betracht grote zorgvuldigheid om de juistheid van de informatie op zijn websites te waarborgen. De websites zijn echter uitsluitend bedoeld voor informatief gebruik. KWR aanvaardt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de juistheid en toepasselijkheid ervan, en het gebruik ervan is voor uw eigen risico. De KWR-websites kunnen hyperlinks bevatten naar andere, niet door KWR gecontroleerde websites. KWR is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud, juistheid, toepasbaarheid en beschikbaarheid van deze websites.

KWR is niet aansprakelijk ten aanzien van enige directe en/of indirecte schade die voortvloeit uit de werking van de KWR-websites of het gebruik van informatie op de KWR-websites. Op de KWR-websites en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Indien de Engelse versie van deze tekst tot andere interpretaties leidt, is de Nederlandse tekst doorslaggevend.

Vacatures

Heb je de indruk dat KWR een inspirerende werkomgeving biedt, maar bevat ons vacature aanbod momenteel geen directe aanknopingspunten? Dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen naar Vacancy@kwrwater.nl. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

KWR in cijfers

 • 178
  Medewerkers
 • 66
  112
  Man/Vrouw
 • 199
  Publicaties
 • 3272
  Citaties

Onze publicaties

In de bibliotheek van KWR staan alle openbare rapporten, proefschriften, boeken en wetenschappelijke- en vakartikelen van onze onderzoekers.

Ga naar onze bibliotheek
Laatste publicaties