HR stagiair (32-40 uur)

Ben jij een leergierige en enthousiaste tweede of derdejaars HRM-student en ben jij op zoek naar een HR-stage vanaf september 2024? Lees dan verder!

Over de stage

Als HR-stagiair maak je écht onderdeel uit van het HR-team. Tijdens de HR-overleggen worden de actuele HR-zaken besproken en denk je hierbij mee. Je wordt betrokken bij de taken van de HR-adviseurs en de HR-manager, waaronder het meedenken met en adviseren over zaken zoals verzuim, werving en selectie, arbeidsrechtelijke zaken en de ontwikkeling van de medewerkers.

Verder denk en werk je mee aan verschillende projecten die we als team oppakken. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning, digitalisering, beoordelen en ontwikkeling, werkgeluk of verzuim. Daarnaast werk je mee aan de (administratieve) dagelijkse werkzaamheden, zoals het bijhouden van de HR-mailbox, het opstellen van overeenkomsten, brieven en vacatures en het inplannen van sollicitatiegesprekken. Kortom, een zeer diverse en leerzame stage waar jouw mening telt.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een stagiair die houdt van aanpakken, initiatief toont en passie heeft voor het HR-vak. Verder:

 • Volg je een hbo-opleiding human resource management;
 • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heb je ruime kennis van Microsoft Office;
 • Weet je goed te verwoorden wat je wilt leren tijdens je stage;
 • Wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren/professionaliseren van HR;
 • Je hebt een gezonde dosis humor en houdt van plezier tijdens het werk.

Wat bieden wij jou?

 • Een leerzame stage vanaf september 2024 voor 32 tot 40 uur per week;
 • Ruimte voor je eigen ideeën en initiatieven;
 • De mogelijkheid om aan je stageopdrachten te werken;
 • Een goede balans tussen begeleiding en zelfstandig werken;
 • Een hybride werkvorm, waarbij je zowel thuis als op kantoor werkt;
 • Een stagevergoeding, werktelefoon en laptop.

Wie is KWR?

KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, de watercyclus en duurzame ontwikkeling. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons volledig duurzame gebouw met ‘state of the art’ laboratoria werken onze ca. 200 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

 

Heb jij interesse in een brede en uitdagende stage binnen een dynamische organisatie? Stuur je motivatiebrief en CV naar .

 

Voor meer inhoudelijke informatie over deze stage kun je contact opnemen met Manouk Odijk, telefoonnummer 030-6069559 of per e-mail .

delen