Jaarbeeld 2021

Hysolar opent waterstoftankstation in Nieuwegein

Voorjaar 2021 is het zover: Hysolar opent als eerste in de regio Utrecht een publiek tankstation voor groene waterstof. Het tankstation is gelegen op de locatie van Jos Scholman Aannemersbedrijf in Nieuwegein. Zowel personenauto’s als vrachtverkeer en bussen kunnen hier groene waterstof tanken. De opening van het Hysolar waterstoftankstation in Nieuwegein is een belangrijke stap op weg naar mobiliteit zonder emissies van CO2 en gebonden stikstof.

Hysolar is gespecialiseerd in productie, levering, advies en innovatie rondom groene waterstof. Het bedrijf is een gezamenlijk initiatief van Allied Waters en Jos Scholman Aannemersbedrijf uit Nieuwegein. Deze combinatie staat borg voor een brede expertise: van praktische toepassing tot wetenschappelijk onderzoek op het gebied van waterstof. Hysolar werkt nauw samen met KWR, prof. dr. Ad van Wijk en zijn team en diverse specialisten.

Hysolar opent waterstoftankstation in Nieuwegein

Voorjaar 2021 is het zover: Hysolar opent als eerste in de regio Utrecht een publiek tankstation voor groene waterstof. Het tankstation is gelegen op de locatie van Jos Scholman Aannemersbedrijf in Nieuwegein. Zowel personenauto’s als vrachtverkeer en bussen kunnen hier groene waterstof tanken. De o...

  • hysolar.nl
Ga naar de bron
delen