Fred Vreeswijk

Fred Vreeswijk

  • ICT coördinator
  • 030-6069568
  • Fred.Vreeswijk@kwrwater.nl
  • 06-12515196

Fred heeft zich gespecialiseerd in Cloud-technologieën en beschikt over een uitgebreide kennis van de KWR-infrastructuur. Met deze expertise draagt hij bij aan de technische digitale Cloud-transformatie binnen onze organisatie. Hij richt zich zowel op de integratie van opkomende technologieën als op de aspecten van beveiliging, back-ups en uniforme werkwijzen. Zijn doel is ervoor te zorgen dat producten en services naadloos aansluiten bij de vraagstukken van KWR. Hij ondersteunt daarnaast ook de medewerkers bij het navigeren door technische uitdagingen en zet zich extra in om ervoor te zorgen dat hun technische behoeften worden vervuld.
Naast zijn technische expertise biedt Fred ondersteuning aan de CIO op het gebied van financiële jaarstukken. Hij onderhoudt sterke en productieve relaties met onze ICT-partners, wat heeft geresulteerd in een soepele en effectieve samenwerking.
Fred staat bekend om zijn oplossingsgerichte aanpak. Hij is voortdurend op zoek naar manieren om processen te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Zijn rol als coördinator van infrastructuur- en ICT-onderhoud is cruciaal voor het succes van het ICT team.