Agenda

Agenda

KWR at IWA World Water Congress & Exhibition, Toronto 2024

IWA Toronto 2024

Evenement details

Van zondag 11 augustus tot donderdag 15 augustus 2024 vindt in Toronto het IWA World Water Congress & Exhibition plaats. Dit is het wereldwijde evenement voor waterprofessionals, dat de gehele watercyclus omvat. Het congres, georganiseerd door de International Water Association (IWA), rouleert langs verschillende steden en landen en legt de nadruk op regionale kwesties en belangen. Het congres trekt duizenden professionals en bedrijven uit de watersector. Samen genereren ze nieuwe inzichten in hoe baanbrekende wetenschap, technologische innovatie en toonaangevende praktijken vorm geven aan waterbeheer.

Voortdurende betrokkenheid bij gezamenlijk onderzoek voor een waterbewuste wereld

Onze wereld verandert voortdurend en brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee, of het nu gaat om klimaatverandering, een groeiende bevolking of de intensivering van economische activiteiten. Daarom hebben we collectieve en gezamenlijke actie nodig om nieuwe praktijken te vinden die het tempo van onze veranderende omgeving kunnen bijhouden en overtreffen. Actie gebaseerd op gedeelde verantwoordelijkheid en samenwerking tussen verschillende mensen en sectoren. Actie die dialoog omarmt en leren stimuleert tussen en over generaties, culturen en expertise heen. Bij KWR gebruiken we deze actie om nieuwe kennis te creëren en innovatie te stimuleren. We dragen bij aan een waterbewuste wereld met modellen, technologieën en geïntegreerde oplossingen die zichtbaar zijn in het veld.

Innovatie en expertise presenteren en delen

Op IWA Toronto tonen we onze collectieve wateronderzoeksprestaties en -activiteiten, ons repertoire aan expertise en de innovatiecapaciteit die nodig is voor de overgang naar een waterbewuste wereld.

Met een opvallende stand en dagelijkse programmering van state-of-the-art wateronderzoek creëren we opnieuw een momentum voor ‘oude vrienden’ en ‘nieuwe vrienden’ dat niet over het hoofd gezien kan worden. Als KWR-delegatie staan we bekend om ons vermogen om met mensen in contact te komen en kennis te delen. Ieder van ons heeft een drijvende kracht voor verandering in het aangaan van een dialoog met elke standbezoeker of congresganger die we ontmoeten.

 

In de komende weken vindt u op deze pagina meer informatie over het programma en de presentaties.

 

Voor meer informatie over IWA World Water Congress & Exhibition en registratie, bezoek IWA World Water Congress & Exhibition website.