Nieuws

KWR: inzet voor de vitale watersector gaat door

KWR werkt onverminderd door om kennis en toepassingen aan de vitale watersector te leveren. Het KWR-gebouw voldoet aan alle coronamaatregelen. Dit is bevestigd door een externe deskundige en experts van KWR. Toch zijn de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus voor KWR reden om het werken in het gebouw voorlopig weer terug te schalen. Hiermee draagt KWR bij aan het reduceren van het aantal contactmomenten tussen medewerkers onderling en met bezoekers, conform de aangescherpte coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

KWR-medewerkers werken vanuit huis waar het kan, en op kantoor als dit noodzakelijk is. De laboratoria, de proefhal en de werkplaats zijn sinds maart onverminderd operationeel gebleven om onze vitale werkzaamheden voor de watersector uit te voeren.

Bezoekers

Passend bij de coronamaatregelen organiseren we in ons gebouw geen bijeenkomsten met samenwerkingspartners. KWR ontvangt alleen bezoekers in strikt noodzakelijke gevallen. Als een bezoek aan KWR toch noodzakelijk is, vragen wij uw aandacht voor het opvolgen van de door ons getroffen maatregelen en de basisregels van de Rijksoverheid. Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona, dan kunnen wij u helaas niet ontvangen.

Veilig en verbonden

De directie van KWR volgt alle ontwikkelingen op de voet en evalueert de getroffen maatregelen zeer regelmatig. Ons uitgangspunt blijft: verantwoordelijk en veilig werken bij KWR, met oog voor verbinding met collega’s en onze relaties.

Heeft u vragen? Neem contact op!

We houden de informatie op onze website actueel. Mocht u desondanks vragen hebben of contact met ons willen opnemen, bel dan het centrale nummer 030-6069511 of neem contact op met uw vaste KWR-contactpersoon.

delen