Jaarbeeld 2016

Nieuw Watershare-member: Victoria, Mexico

Victoria-directeur Raúl Mejorada González en KWR-directeur Wim van Vierssen hebben het Watershare membership contract ondertekend. Met het Silver membership wil Victoria na tien jaar de banden met KWR (voormalig Kiwa) graag opnieuw aanhalen. ‘We kijken uit naar nauwe samenwerking met Victoria, door onze kennis te delen en met gebruikmaking van de Watershare tools,’ zegt Van Vierssen.

Watershare membership

Raúl Mejorada González legt uit: ‘Wij zijn Watershare member geworden omdat we de Nederlandse kennis willen toepassen in Mexico, bijvoorbeeld op het gebied van self-cleaning networks en lekverliesreductie. De kennis over optimalisering van grondwateronttrekking alsook putonderhoud en -management kan Victoria goed gebruiken in Mexico.’

Victoria

Het hoofdkantoor van Victoria, voluit Mexicana General de Bombeo S.A. de C.V-Victoria, is gelegen in Guadalajara (in de staat Jalisco), en heeft een populatie van meer dan 5 miljoen inwoners en is de op één na grootste stad van Mexico. Victoria is een zelfstandige waterleverancier. De activiteiten van Victoria zijn: equipment manufacturing to complete engineering implementation and operation management, ranging from single buildings to complete residential developments and municipal utilities with a mission to introduce and manage most efficient technologies applicable. Meer informatie over Victoria.

delen