project

Netwerkgroep Industriewater

Via de Netwerkgroep Industriewater biedt KWR een platform voor industriële partijen waarin zij contacten kunnen leggen en onderhouden en voor het delen en overdragen van kennis.

Uiteenlopende deelnemers

De Netwerkgroep Industriewater bestaat uit bedrijven in de (petro)chemische sector, de voedingsmiddelensector en energie- en utilityleveranciers. Alle industriële eindgebruikers, maar ook energie- en utilityleveranciers, kunnen hieraan deelnemen. De jaarlijkse bijdrage is € 2.750. Wij heten nieuwe deelnemers van (chemische) bedrijven en utilities van harte welkom!

Bijeenkomsten met waardevol netwerk

Onze deelnemers zijn verzekerd van de toegang tot drie exclusieve ochtendbijeenkomsten van de Netwerkgroep Industriewater, waar zij een waardevol netwerk van industriële eindgebruikers treffen. Daarnaast kunnen zij gratis deelnemen aan drie themamiddagen (workshops/seminars) van KWR, vooral gericht op de presentatie van toegepast wetenschappelijk onderzoek en casestudies uit de praktijk. Hierbij krijgt één van hun collega’s gratis toegang. Tijdens de bijeenkomsten van de Netwerkgroep Industriewater worden actuele ontwikkelingen besproken, onder meer op het gebied van technologie, onderzoek, wetgeving en Europa. Deelnemende bedrijven presenteren hun activiteiten in waterzaken en bespreken de vraagstukken die zij hierin tegenkomen.

Ondersteunend advies

Voor specifieke watervragen kunnen deelnemende bedrijven ter ondersteuning van hun werk gebruikmaken van acht adviesuren door een of meer KWR-experts.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de Netwerkgroep Industriewater? Meld u dan aan via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.