Nieuws

Pome Technology wordt lid van Watershare

Pome Technology is het nieuwste lid geworden van Watershare. Dit consortium van bekende wateronderzoekorganisaties en waterbedrijven – waaronder KWR – zet zijn wereldwijde expertise in voor lokale wateruitdagingen.

Jos Boere, plaatsvervangend directeur van KWR, en Bo Wang, CTO van Pome Technology, ondertekenden de lidmaatschapsovereenkomst. Pome Technology is gevestigd in de Chinese provincie Jilin. Het bedrijf verzorgt industriële oplossingen voor energiebesparingen, gebaseerd op het Internet of Things en datatechnologie. Het lidmaatschap van Pome Technology opent de deur voor Watershare naar een ambitieuze regio in China. Het bedrijf zal op zijn beurt profiteren van de kennis en competenties van de andere leden van Watershare bij het ontwikkelen van zijn producten.

Pome Technology’s Chief Technology Officer Bo Wang en KWR’s plaatsvervangend directeur Jos Boere tekenen de Watershare-overeenkomst in aanwezigheid van KWR-onderzoeker Peter van Thienen and Watersharedirecteur Theo van den Hoven.

delen