Agenda

Agenda

KWR in TKI Watertechnologie-stand op Wetsus Congress

Evenement details

In het TKI Watertechnologieprogramma  zijn in de afgelopen jaren verschillende projecten opgestart. KWR is als kennisinstituut bij veel van deze projecten betrokken. Ook in de komende jaren verwachten we vele nieuwe TKI-projecten te starten samen met eindgebruikers en bedrijfsleven.

TKI Watertechnologie kent innovatiethema’s op het gebied van resource efficiency, smart water systems en sustainable cities. KWR zorgt voor het inrichten van vraaggestuurde onderzoeksprojecten die passen binnen deze thema’s, in samenwerking met eindgebruikers in de publieke sector (waterbedrijven, waterschappen en gemeenten), industriële eindgebruikers en met het bedrijfsleven (leveranciers, ingenieursbureaus). Dit leidt tot bevordering van efficiënte kennisontwikkeling en toepassing van innovaties op het gebied van watertechnologie.

Ondernemingen die zich via de TKI-regeling door ons kennisinstituut willen laten ondersteunen in hun investeringen in onderzoek en innovatie, nodigen wij uit om ons te benaderen. Samen komen we tot passende samenwerkingsprojecten en innovatieactiviteiten. Wij nemen de primaire verantwoordelijkheid voor het maken van projectplannen, vanzelfsprekend in samenspraak met de betrokken ondernemingen en andere projectpartners.