Agenda

Agenda

Slotbijeenkomst Het Schone Waterexperiment

Evenement details

 • Datum
  06 okt 2017
 • Tijd
  19:00 – 22:00 uur
 • Locatie
 • Prijs
  Gratis
 • Contactpersoon

Tijdens de slotbijeenkomst wordt samen met Amsterdam burgerwetenschappers teruggekeken naar de resultaten die Het Schone Waterexperiment heeft opgeleverd.

Inloopmarkt 19.00 tot 20.00 uur
Voor volwassenen begint de slotbijeenkomst om 19 uur met een kennismarkt. Op deze markt staan alle betrokken organisaties van Het Schone Waterexperiment. We willen graag praten over wat jullie gemeten hebben, wat onze bijdrage aan het experiment is en wat wij uiteindelijk gaan doen met alle data die jullie hebben verzameld. Daarnaast vertellen we graag meer over ons vakgebied Schoon Water en de laatste ontwikkelingen daarin. Ook is er een mini-bioscoop met korte films van eigen bodem.

Gezamenlijk programma 20.00 – 21.00 uur
Menno van der Veen, bekend van onder andere zijn columns en opiniestukken voor onder meer NRC Handelsblad, Volkskrant en de Groene Amsterdammer heeft een voorliefde voor het combineren van verschillende invalshoeken en thema’s. Met zijn visie zal hij ons meenemen in wat Het Schone Waterexperiment allemaal heeft opgeleverd. Door middel van ronde tafel gesprekken willen we dieper in gaan op de wetenschappelijke, sociale en kunstzinnige kant van het experiment. Ook zal een quiz onderdeel zijn van de avond. De speciale afsluiter zal de prijsuitreiking zijn en hebben we voor alle bezoekers een uniek cadeau.

Kennismarkt en napraten tijdens de borrel 21.00 – 22.00 uur
Om 21.00 uur gaat de kennismarkt weer open, dus was je eerder niet in de gelegenheid of heb je nog meer vragen? Ga dan (nog eens) bij de professionals langs.