Agenda

Agenda

KWR op Aquatech en AIWW

Evenement details

Van 4 tot 8 november vinden de Amsterdam International Water Week (AIWW) en de Aquatech plaats. Tijdens die week, met als hoofdthema ‘implementatie van integrale oplossingen door steden, industrie, nutsbedrijven en financiers’, gaat het vooral over de energietransitie en resource recovery, integraal water- en resource-management, ICT & data, en blauwgroene oplossingen voor veerkrachtige steden. KWR is zowel op de AIWW als de Aquatech aanwezig.

KWR staat dit jaar met een eigen stand op de Aquatech-beursvloer om aandacht te vragen voor onderzoek op het gebied van waterbeschikbaarheid voor de industrie: Improving Water Availability. Het gaat daarbij zowel om kwantiteit als om kwaliteit: hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf op het juiste moment over de juiste hoeveelheid water van de juiste kwaliteit beschikt? We zetten daarbij 5 vragen centraal:

  • Kun je schoon water produceren uit afvalwater?
  • Kun je de waterkringloop veilig sluiten?
  • Welke grondstoffen kun je uit afvalwater halen?
  • Hoe kun je slim gebruikmaken van data?
  • Wat kun je doen tegen ongewenste stoffen en micro-organismen?

Programma

Met voorbeelden uit de praktijk laten KWR-onderzoekers zien hoe zij te werk gaan en welke resultaten dat heeft opgeleverd. De stand biedt ook ruimte voor een goed gesprek bij een kop koffie, en vergeet dan niet onze quiz te spelen! Daarnaast zijn er elke dag presentaties van KWR-collega’s en samenwerkingspartners: in en om de stand, bijvoorbeeld in de Industrial User Experience, en tijdens de AIWW-conferentie. Zie het volledige programma hieronder.

Komt u ook?

Komt u ook naar de Aquatech en/of de AIWW? Breng dan in elk geval een bezoek aan de KWR-stand: 11.309 (stand 309 in hal 11). Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog gratis via onderstaande link. Wij zien u graag van 4 tot en met 8 november in stand 11.309 in de RAI in Amsterdam!