Nieuws

BTO en Watershare delen kennis in internationale webinarserie

KWR organiseert een internationale webinarserie met als titel ‘Sharing International Experiences on Water Supply’. Tijdens deze serie delen internationale en nationale waterexperts hun inzichten. Deelnemers gaan in gesprek over nieuwe perspectieven en praktijkcases op het gebied van waterbeheer.

KWR organiseert de webinarserie vanuit de visie dat de aanpak van het wereldwijde watervraagstuk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Samen met de waterbedrijven en kenniscentra in het BTO en Watershare zetten we ons in voor oplossingen.

Duurzamer waterbeheer

Samenwerking en een interdisciplinaire aanpak van het waterbeheer in de keten is noodzakelijk om innovatie te stimuleren. Zo kunnen we nieuwe technologie en geïntegreerde oplossingen vinden , maar ook nieuwe strategieën en beleid ontwikkelen. De BTO Watershare webinarserie biedt de mogelijkheid om kennis, expertise en ervaringen te delen tussen partijen die in het watersysteem actief zijn. Op deze manier kunnen we leren van elkaar en zorgdragen voor duurzamer, productiever en efficiënter waterbeheer in de toekomst.

De webinars zijn terug te vinden in de agenda items op de KWR-website (scroll naar onderen, rubriek Agenda) en op BTO Net. BTO- en Watershare-leden krijgen een persoonlijke uitnodiging per mail.

Overzicht van alle webinars:

delen