Nieuws

B-WaterSmart sluit zich aan bij de Water Europe Marketplace voor circulaire economie

De Water Europe Marketplace voor een circulaire economie is een flexibel platform dat oplossingen en technologieën op het gebied van water, energie en materialen aanbiedt en de marktintroductie van die innovaties ondersteunt. De Marketplace is een open platform waar partijen hun technologieën, producten en case studies kunnen delen en promoten. Het biedt ook de mogelijkheid om andere belanghebbenden in de circulaire economie te bereiken, ideeën uit te wisselen, bijeenkomsten te organiseren en krachten te bundelen.

De Water Europe Marketplace, voor het eerst geïntroduceerd in het NextGen project en verder ontwikkeld in het Ultimate project, wordt nu uitgebreid met de B-WaterSmart uitkomsten. De Marketplace zal na afloop van B-WaterSmart worden overgenomen en beheerd door Water Europe. Geïnteresseerden kunnen gratis en vrijblijvend gebruik maken van de Marketplace. Tegen een kleine vergoeding kunnen partijen hun producten uploaden en hun oplossingen onder de aandacht brengen van potentiële stakeholders.

De Water Europe Marketplace biedt:

  • Technologieën – Ontdek technologieën in de circulaire economie
  • Case studies – Vind oplossingen en best practices voor problemen uit de praktijk
  • Producten – Blader door producten, tools en diensten met betrekking tot circulaire economie
  • Netwerken – Leg contacten met stakeholders, partners, klanten en investeerders

In het Horizon 2020 project B-WaterSmart, dat wordt gefinancierd door de Europese Commissie werkt KWR samen met 36 partners aan het versnellen van de transformatie tot een “water smart” economie en maatschappij die intelligent omgaat met water. Het project is gericht op systeeminnovatie in Europese kustregio’s (qua schaal van stad tot regio) in zes “living labs”.

Registreer hier voor de Water Europe Marketplace.
Lees hier meer over het B-WaterSmart project.

delen