Agenda

Agenda

Webinar 5: Technologie voor smart en circulair watermanagement

Evenement details

Datum: 7 april 2022
Tijd: 13.00-14.00 uur
Online

Er komen steeds meer mensen, die meer voedsel en meer energie vragen, maar er is te weinig water beschikbaar om aan al deze groeiende behoeften te voldoen. De veranderende omgeving dwingt ons om traditionele lineaire processen voor productie, consumptie en afvalverwijdering anders te ontwerpen. Businessmodellen en technologieën moeten bijdragen aan een transitie naar circulaire principes voor watermanagement.

In dit webinar presenteren Prof. Francesco Fatone en Prof. Christos Makropoulos innovatieve technologische en zakelijke oplossingen voor water in de circulaire economie. De gepresenteerde oplossingen zijn onderdeel van de EU-projecten ULTIMATE en NEXTGEN. Het webinar hoopt daarmee bij te dragen aan de transitie van waterbedrijven naar een circulaire watereconomie, van het terugwinnen van bronnen tot samenwerking met andere watergebruikers.

Het webinar wordt georganiseerd door KWR’s Bedrijfstakonderzoek (BTO) van de Nederlandse en Vlaamse drinkwatersector en Watershare, het internationale waterkennisnetwerk. Het wordt gehouden op 7 april 2022 van 13:00-14:00 uur. Het webinar is onderdeel van de webinarserie ‘Sharing International Experiences on Water Supply’.

Klik hier om aan te melden.