Agenda

Agenda

Power to Protein bij Voedsel van Morgen tentoonstelling

Evenement details

In de tentoonstelling Voedsel van morgen neemt NEMO Science Museum, in samenwerking met Next Nature Network, bezoekers mee op voedselreis. Aan de hand van de scenario’s plantaardig, dierlijk en functioneel voedsel krijgen bezoekers een kijkje in de toekomst van insecten, kweekvlees, GMO, Biotech, plantaardige alternatieven, alternatieve kweekmethoden, voedsel als medicijn en nieuwe sensorische voedselbeleving.

In een breed samenwerkingsverband doen KWR en Allied Waters samen met het Vlaamse Avecom al meer dan 5 jaar onderzoek naar een toekomstbestendig en duurzaam alternatief voor dierlijke of plantaardige eiwitten, in het project Power To Protein. In eerste instantie is het eiwitpoeder bedoeld voor diervoeding maar wellicht in de toekomst ook voor menselijke consumptie. In deze tentoonstelling laten we zien hoe je deze eiwitten kan produceren.

Locatie, openingstijden en tickets

Voedsel van morgen is te bezoeken van 10 juli t/m 6 oktober 2019 in De Studio op Marineterrein Amsterdam.  De Studio is woensdag open van 10.00 tot 22.00 uur en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Op maandag en dinsdag is De Studio gesloten.

Een ticket voor NEMO is inclusief een bezoek aan De Studio. Wil je alleen Voedsel van morgen bezoeken? Koop dan hier je ticket. De tentoonstelling is primair voor volwassenen.