Agenda

Agenda

Uitdagingen voor de drinkwatersector nu en in de toekomst

Netwerkdag voor jonge drinkwaterprofessionals

Evenement details

De Netwerkdag voor jonge drinkwaterprofessionals is gericht op kennismaking en uitwisseling van ervaringen binnen de drinkwatersector. Ook willen we met deze dag een start maken met de ontwikkeling van een breed netwerk voor jonge drinkwaterprofessionals.

Deze eerste netwerkdag op de mooie locatie van KWR in Nieuwegein staat in het teken van uitdagingen en kansen voor de drinkwatersector. We willen bij deze eerste ontmoeting ingaan op hoe de verschillende drinkwaterbedrijven omgaan met die uitdagingen en kansen, en welke bijdrage onderzoek hieraan levert. ’s Middags is er een excursie naar WRK, het innamepunt vanuit het Lekkanaal in Nieuwegein voor PWN en Waternet.

Programma

9:00 Inloop
9:30 Uitdagingen voor de drinkwatersector: Drinkwatervraag – waterbeschikbaarheid – duurzaamheid
Welkom, door Sharon Klevers (KWR)
Setting the stage, door Janine de Wit (KWR)
Pitches, door oa. Iverna Creton (PWN), Joost de Munk (Waternet)
12:30 Vegetarische netwerklunch
13:30 Rondleiding door Luuk de Waal (KWR) bij KWR en/of excursie naar WRK Nieuwegein (op inschrijving)
15.30 Einde

KWR is het onderzoeksinstituut voor de drinkwatersector. In opdracht van alle Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Vlaamse waterbedrijf De Watergroep voert KWR onder andere het bedrijfstakonderzoek (BTO Drinkwater) voor de drinkwatersector uit. Het initiatief om de netwerkdag te organiseren komt vanuit dit BTO.

Aanmelden is mogelijk via www.kwrwater.nl/netwerkdag. Het event is alleen toegankelijk voor medewerkers van de drinkwaterbedrijven en KWR.