Nieuws

VolkerWessels en KWR lanceren huisvesting Nexus

KWR en de VolkerWessels-bedrijven Aveco de Bondt, VolkerWessels iCity en VolkerWessels Vastgoed hebben de intentieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van de nieuwe innovatiecampus in Nieuwegein. Zij deden dat op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Als het aan de samenwerkingspartners ligt, verrijst op de campus naast het bestaande high-end kantoor van KWR het nieuwe Nexus-gebouw voor 100 kenniswerkers.

KWR en Aveco de Bondt hebben de intentie uitgesproken voor de ingebruikname van 50 werkplekken in de Nexus-huisvesting. Voor KWR en Allied Waters (beiden onderdeel van de KWH Holding) geeft de Nexus-ontwikkeling invulling aan de ambitie om kennis sneller naar de markt te brengen door met verschillende kennispartners in één gebouw samen te werken.

Aveco de Bondt vindt in KWR een innovatieve en vooraanstaande partner op het gebied van onderzoek en innovatie. Research, development & design worden de kernactiviteiten op deze campus. Daarbij worden de inzichten op het gebied van circulariteit, energie en water ingezet voor de gemeenschappelijke drijfveer: een duurzame toekomst dichterbij brengen.

De ondertekening van de Memorandum of Understanding tussen VolkerWessels en KWR. Aan tafel van links naar rechts: Thijs van Dieren (iCity), Fred van Hooff (Aveco de Bondt), Wim van Vierssen (KWR), Gerald Paalman (Aveco de Bondt), Marcel Schipper (VolkerWessels Vastgoed), Marianne Davidson (VolkerWessels Vastgoed), Mireille Henst (KWR), Jos Boere (Allied Waters).

Huur- en beleggingsvoorwaarden

Binnenkort zullen de huur- en beleggingsvoorwaarden worden bekend gemaakt in een memorandum. Wilt u het memorandum ontvangen of klinkt dit als interessante huisvesting voor uw bedrijf? Neem dan contact op ir. M.G.E. (Mireille) Henst, KWR, telefoon 030-6069747.

delen