Nieuws

Oud-PWN-directeur Martien den Blanken eerste KWR Honorary Fellow

Honorary Fellowship officieel ingesteld

Voormalig PWN-directeur Martien den Blanken is eind oktober 2015 benoemd tot eerste ‘KWR Honorary Fellow’. Met deze eerste benoeming werd het KWR Honorary Fellowship officieel ingesteld. In de rol van kennisonderneming met een collectieve grondslag en een publieke missie, geeft KWR hiermee uitdrukking aan de wens om personen die zich voor het instituut en voor de collectieve zaak onderscheidend hebben ingezet, te waarderen en eren.

Langjarige inzet voor collectief onderzoeksprogramma

Martien den Blanken is benoemd vanwege zijn zeer grote en langjarige inzet als directeur van een waterbedrijf voor het ontwikkelen van een aansprekend collectief onderzoeksprogramma en het vergroten van de innovatieslagkracht van de Nederlandse watersector.

KWR Honorary Fellowship

KWR heeft zich de afgelopen jaren een internationaal aansprekende en zichtbare positie verworven op het gebied van het toegepaste onderzoek in de waterketen. In dit proces van groei zijn het commitment, de daadkracht en de steun van individuen voor KWR en voor het collectieve waterketengerelateerde onderzoek van doorslaggevend belang gebleken. Deze individuen kunnen bestuurders, toezichthouders of eigenaren uit KWR-kring zijn, maar ook personen uit het bredere nationale en internationale netwerk van KWR.

PWN

delen