ir. Idsart Dijkstra MBA

ir. Idsart Dijkstra MBA

  • Manager kennisgroep Water
  • 030-6069650
  • idsart.dijkstra@kwrwater.nl
  • 06-53643381

Idsart Dijkstra is lid van het managementteam van KWR en leidt de kennisgroep Water. Samen met ongeveer 75 experts uit deze kennisgroep werkt hij op het gebied van Waterbehandeling, Eco- en Geohydrologie, Installatiebouw en Waterinfrastructuur.
In de afgelopen 23 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van de watervoorziening, bijvoorbeeld bij Waterbedrijf Vitens. Hij heeft in zijn beginjaren bij KWR de kennisgroep Kennismanagement opgezet en vanuit die groep het internationale kennisnetwerk Watershare ontwikkeld. In 2013 werd hij manager van de kennisgroep Water, waar Idsart de internationale focus heeft verbreed door met KWR een ‘WHO Collaborating Centre’ te worden. Begin 2017 is hij manager van de kennisgroep Water geworden, waar hij zich voornamelijk zal focussen op business development voor de private industrie in binnen- en buitenland.
Idsart studeerde in 1992 af aan de Faculteit der Civiele Techniek van de TUDelft met een specialisatie in Gezondhiedstechniek en Sanitaire Techniek. Daarnaast heeft hij in 2008 een Master of Business Administration behaald aan de Rotterdamse School of Management (Erasmus Universiteit).