Agenda

Agenda

COAST-seminar over analyse van water en milieu

Evenement details

Donderdagmiddag 16 januari 2020 organiseert COAST een seminar voor wateranalyse, gehost door KWR. Deze keer zal het seminar zich richten op microplastics in water en het milieu. Het eerste deel van de middag gaat over dit hoofdonderwerp, de tweede helft van dit seminar worden verschillende nieuwe of veelbelovende analytische technieken belicht.

Met een inleidende keynote door Prof. Annemarie van Wezel (IBED / UvA), gevolgd door een keynote over de opname van microplastics in het menselijk lichaam door prof. Juliette Legler (IRAS / UU), het toneel is klaar voor een reeks zeer interessante presentaties door experts op het gebied van microplastics, DNA uit de omgeving, toxische verontreinigingen (zoals PFAS) en andere onderwerpen.

Het seminar heeft als doel om voorbeelden te presenteren van de modernste analytische wetenschap toegepast op drink- en oppervlaktewater, evenals op het gebied van microbiologie en milieu.

Voel je vrij om collega’s die mogelijk geïnteresseerd zijn te informeren: onze lijst met deskundige sprekers zal een aantrekkelijk en informatief programma garanderen voor mensen die geïnteresseerd zijn in de analyse van water en milieu. Registreer je vooraf met een e-mail aan de COAST-secretaris: secretary@ti-coast.com