Jaarbeeld 2023

AquaMinerals, KWR en Wateropleidingen continueren samenwerking

In Nieuwegein hebben AquaMinerals, KWR Water Research Institute en Wateropleidingen een verlenging van de huurovereenkomst ondertekend. Tot zeker eind 2026 blijven de organisaties gehuisvest in hetzelfde gebouw aan de Groningenhaven in Nieuwegein. Met deze verlenging continueren de bedrijven ook hun strategische samenwerking. Het gebouw is een ideale ontmoetingsplaats voor samenwerken, kennisdelen en innoveren; iets wat de drie partijen regelmatig met elkaar doen.

 

Tijdens een feestelijke bijeenkomst is de verlenging van de huurovereenkomst en de samenwerking opnieuw bezegeld. Hierbij waren de managementteams van de organisaties aanwezig. De drie directeuren motiveerden hun beslissing als volgt.

Gabriëlle Knufman (Wateropleidingen): “Als Wateropleidingen kijken we uit naar een voortzetting en verdere uitbreiding van de strategische samenwerking met onze partners KWR en AquaMinerals. Het delen van een gebouw maakt dat de lijntjes kort zijn, waardoor we elkaar makkelijk weten te vinden en elkaar kunnen versterken. Hierdoor kunnen we de watersector nog beter bedienen.”

Olaf van der Kolk (AquaMinerals): “Ik ben blij dat we ook de komende drie jaren in dit gebouw gehuisvest zijn. Niet alleen is het een fijn en mooi gebouw, het is voor AquaMinerals van flinke toegevoegde waarde om bij KWR en Wateropleidingen in hetzelfde pand te zitten. Door onze netwerken, kennis en samenwerking versterken we elkaar in het bereiken van onze doelen.”

Dragan Savic (KWR): “I am very happy about the collaboration with AquaMinerals and Wateropleidingen as it allows for the combining of unique strengths and expertise of the companies, leading to greater success and innovation in circular economy for the water sector.”

delen