Nieuws

Kennispartners TKI Watertechnologie intensiveren samenwerking

Nieuwe website en gezamenlijke beurspresentaties

In 2015 hebben deze kennispartners van TKI Watertechnologie de samenwerking geïntensiveerd. Ze lanceerden een nieuwe gezamenlijke website en presenteerden zich gezamenlijk op beurzen en congressen. TKI Watertechnologie brengt, als een van de drie Topconsortia Kennis en Innovatie (TKI) binnen de Topsector Water, de Nederlandse watertechnologiesector bij elkaar. Betrokken zijn onder meer Wetsus, TNO, KWR, Deltares, STOWA, STW, NWO, Alterra, TU Delft, Universiteit Groningen en UNESCO-IHE.

Nieuwe website

TKI Watertechnologie wil de Nederlandse watertechnologiesector informeren over en enthousiasmeren voor mogelijkheden voor samenwerking. De nieuwe website geeft informatie over TKI Watertechnologie, de organisaties erachter en de mogelijkheden voor het bedrijfsleven om in te stappen. Ook bevat de site tientallen beschrijvingen van lopende en afgeronde TKI-projecten, waarmee andere bedrijven hun voordeel kunnen doen.

Gezamenlijke beurspresentaties

Tijdens beurzen en congressen slaan de partners van TKI Watertechnologie ook steeds vaker de handen ineen. In maart werden lopende samenwerkingsprojecten gepresenteerd op de Aqua Nederland Vakbeurs 2015. En ook in het najaar, tijdens het Wetsus Congress in Leeuwarden en de International Water Week in Amsterdam, waren de kennispartners gezamenlijk van de partij om TKI Watertechnologie onder de aandacht te brengen.

Hans Huis in ’t Veld van de Topsector Water in de stand van TKI Watertechnologie tijdens het Wetsus Congress 2015

Hans Huis in ’t Veld van de Topsector Water in de stand van TKI Watertechnologie tijdens het Wetsus Congress 2015

delen