BTO Implementatieprijs 2023

  • BTO Implementatieprijs 2023

Wie wint de BTO Implementatieprijs 2023?

Tweejaarlijks reiken de Nederlandse waterbedrijven, het Vlaamse De Watergroep en KWR de BTO Implementatieprijs en de publieksprijs uit. De vakjury heeft de drie genomineerde projecten bekend gemaakt: ENGINE – energie en drinkwater in balans, Trigger values en Herstel van natuur tegen stikstof. Vanaf nu kunnen de professionals van de drinkwaterbedrijven stemmen voor de publieksprijs.

Bij de nominaties heeft de jury dertien projecten beoordeeld op een succesvolle samenwerking tussen medewerkers van drinkwaterbedrijven of Vewin en onderzoekers van KWR, waarbij de kennisoverdracht heeft geleid tot toepassing in de praktijk. Het doel van de BTO Implementatieprijs is het stimuleren dat drinkwaterbedrijven kennis en technologie uit het Bedrijfstakonderzoek toepassen, en dat dit leidt tot het aantoonbaar verbeteren van methodes of bedrijfsvoering.

Video’s BTO Implementatieprijs

De drie genomineerde projecten voor de BTO Implementatieprijs 2023 zijn bekend. Bekijk de video’s en breng uw stem uit voor de publieksprijs!

Technologie toepassen

Tijdens het feestelijke BTO Festival op 8 juni aanstaande vieren de waterbedrijven en KWR veertig jaar samenwerken binnen het Bedrijfstakonderzoek. Op deze dag reiken we ook de Implementatieprijs 2023 uit. U kunt vanaf nu stemmen op de drie genomineerde projecten.

Stemmen kan vanaf nu

Maak hier uw keuze voor de winnaar publieksjury BTO Implementatieprijs 2023