Agenda

Agenda

Community of Practice (CoP) Watersector 3-2017

Evenement details

Hoe deel je zo effectief mogelijk kennis binnen je organisatie? En hoe zorg je dat die kennis ook echt toegepast wordt in de praktijk? De Community of Practice (CoP) Watersector biedt een platform voor kennismanagers uit de publieke watersector om best practices met elkaar te delen en geïnspireerd te worden door externe deskundigen.

Waterprofessionals werken in allerlei netwerken kundig en gedreven aan de maatschappelijke (water)opgaven. De CoP Watersector wil eraan bijdragen dat de watersector een lerende organisatie is door waterprofessionals te ondersteunen bij het delen van kennis en ervaring.

Daarbij komen vragen aan de orde als: Welke organisatievormen kennen we binnen onze organisaties en waar lopen we daarbinnen tegenaan? Zijn we omgevingsgericht? Onderwerpen zijn van buiten naar binnen denken, netwerken, samenwerken, co-creatie, participatie, maar ook de mens binnen die organisatie: zelfsturende teams, faciliterend leiderschap, dienend leiderschap, inspireren en motiveren; wat betekent dit voor het kennismanagement en voor het ontwikkelen van onze organisaties?

Voor wie?

De CoP Watersector is open voor organisaties uit de publieke watersector en wordt gefaciliteerd door de afdeling Kennismanagement van KWR Watercycle Research Institute.