32/40 uur

Technicus Installatiebouw

Gezien het groeiende aantal projecten binnen KWR, zijn wij voor onze werkplaats op zoek naar een enthousiaste, technische en creatieve collega die een brede technische kennis heeft.

KWR

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, de watercyclus en duurzame ontwikkeling. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons volledig duurzame gebouw met ‘state of the art’ laboratoria werken onze ca. 188 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

Het team

Als technicus kom je te werken in onze werkplaats, samen met twee ervaren collega’s waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling binnen een maatschappelijk betrokken onderzoeksinstituut. Door het groeiende aantal projecten is het team op zoek naar een nieuwe collega. De werkplaats behoort binnen KWR tot het team Water Treatment & Resource recovery.

De functie

Als technicus ontwerp, installeer en onderhoud je proefinstallaties en apparatuur ten behoeve van alle teams van KWR en opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn zowel werktuigbouwkundig, elektrisch, elektrotechnisch als regeltechnisch. Andere voorkomende werkzaamheden zijn o.a. offertes opstellen voor de te bouwen installaties, uitzoeken en bestellen van onderdelen en het onderhouden van contact met de opdrachtgevers.

Jouw profiel

Als technicus weet jij op een oplossingsgerichte en inventieve manier, in overleg met de opdrachtgever of projectmanager, apparatuur en installaties te ontwerpen en te bouwen.

Je bent een enthousiaste en creatieve technicus met minimaal vijf jaar werkervaring.  Verder vragen wij van jou:

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime kennis van elektronica, mechatronica, PLC technieken en elektrische schema’s;
  • Ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van installaties;
  • Ervaring met constructieve machinebouw, verspanende technieken en diverse lastechnieken;
  • Ervaring met offreren, inkopen en het maken van CE documenten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met tekenen in AutoCAD is een pré.

Ons aanbod voor jou

We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, ABP pensioen).

De medewerkers van KWR voeren hun praktijkgerichte werkzaamheden uit in een duurzaam gebouwd (glazen) gebouw, ingericht op samenwerking en kennisdeling tussen teams en partners. Met deze functie en ons profiel – een maatschappelijk relevante organisatie waar wij met elkaar samenwerken en een belangrijke bijdrage leveren aan het verbinden van de waterwetenschap met de praktijk – biedt KWR een bijzondere werkomgeving.

Ben jij dé technicus die de waterwetenschap verder wil brengen en samen met ons wil werken aan een duurzame samenleving?

Stuur dan vóór 12 mei 2022 per e-mail je motivatiebrief en cv naar onder vermelding van vacaturenummer 1440880.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Erwin Beerendonk (teamleider) per telefoon 030-6069669 of per email .

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met José van Lieshout (Adviseur Human Resources) per telefoon 030-6069536 of per e-mail .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen