Stagiair(e) IT

Ben jij een leergierige en enthousiaste student met affiniteit met IT en security? Heb je veel in je mars, ben je innovatief, wil je organisaties veranderen en vind je het leuk om uit te proberen? En ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een professionele organisatie die het verschil maakt binnen de watersector? Lees dan verder!

Over de stage

Binnen het IT team zijn we op zoek naar een stagiair(e) die wil werken de verbetering en implementaties van onze policies om daarmee beter te voldoen aan wetgeving, afspraken en compliance. Dit behelst een belangrijk onderdeel van ons kwaliteitssysteem, met name privacy, (cyber)security, iso en audits. Hierin is veel ruimte voor innovaties en embedden met digitale middelen. Tijdens je stage krijg je gedegen coaching van de CIO.

Wat vragen we van jou?

Dat je een studie volgt op BSc of MSc niveau in de richting van IT, technische bedrijfskunde of (bedrijfs)recht. Daarnaast vind je het leuk om kansen te zien op dit gebied en daarmee aan de slag te gaan en heb je een mening.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame stage voor 4-6 maanden voor 32 – 40 uur per week (startdatum in overleg).
  • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.
  • De mogelijkheid om aan je stageopdrachten te werken.
  • Een goede balans tussen begeleiding en zelfstandig werken.
  • Een hybride werkvorm, waarbij je zowel thuis als op kantoor werkt.
  • Een stagevergoeding en laptop tijdens je stage.

Over KWR

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, watertechnologie, watersystemen, duurzaamheid en transities. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons bijna volledig duurzame gebouw met gespecialiseerde onderzoekslaboratoria werken onze ca. 200 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector.

Interesse in een brede en uitdagende stage binnen een dynamische organisatie?

Stuur je motivatiebrief en CV naar vacancy@kwrwater.nl.

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met René ter Haar (CIO) via 030-6069564 of per e-mail: rene.ter.haar@kwrwater.nl.

Voor informatie over de stageprocedure kun je contact opnemen met Eduard Post (Human Resources Consultant) via 030-6069633 of per e-mail: eduard.post@kwrwater.nl.

delen