Stagiair Grenswaarden Waterkwaliteit Glastuinbouw Project

Ben jij een leergierige en enthousiaste student met affiniteit met agricultuur en Artificial Intelligence? En ben jij op zoek naar een leerzame stage vanaf november 2023 bij een professionele organisatie die werkt aan duurzame ontwikkeling? Lees dan verder!

Over de stage

Je verdiept je in de wereld van data-analyse en AI-modellering, met een specifieke focus op het optimaliseren van het welzijn van landbouwgewassen zoals tomaten en orchideeën. We streven ernaar om je een praktijkgerichte leerervaring te bieden, zodat je praktische vaardigheden opdoet in dataverwerking en -analyse met behulp van geavanceerde AI-tools. Je krijgt ook de kans om bij te dragen aan ons Water Mining-project, dat zich richt op het terugwinnen van waardevolle bronnen uit afvalwater. Dit spannende project is een aanvulling op onze onderzoeksinspanningen en biedt een goed afgeronde leerervaring. Bovendien omvat ons stageprogramma uitgebreid mentorschap van onze ervaren hoofdonderzoeker, zodat je de ondersteuning krijgt die nodig is om te gedijen in deze boeiende en leerzame omgeving.

Wat vragen we van jou?

We zijn momenteel op zoek naar een stagiair die een BSc- of MSc-opleiding volgt op het gebied van landbouwtechnologie, watertechnologie, milieustudies of nauw verwante gebieden. Of je nu eerder ervaring hebt opgedaan met data-analyse en AI-modellering of staat te popelen om aan deze ontdekkingsreis te beginnen, een oprechte interesse in het werken met data is onmisbaar. Wees gerust, als onderdeel van ons stageprogramma bieden we je waardevolle mogelijkheden om te leren en je vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van data-analyse, met behulp van geavanceerde AI-tools. Daarnaast profiteer je van uitgebreid mentorschap door de hoofdonderzoeker die het project overziet. We stimuleren een sterke wil om te leren, je aan te passen en nieuwe vaardigheden te verwerven, want ons stageprogramma biedt leerzame ervaringen van onschatbare waarde.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame stage vanaf november 2023 (startdatum in overleg) voor 4-6 maanden voor 32 40 uur per week.
  • De mogelijkheid om aan je stageopdrachten te werken.
  • Een goede balans tussen begeleiding en zelfstandig werken.
  • Een hybride werkvorm, waarbij je zowel thuis als op kantoor werkt (Nieuwegein).
  • Een stagevergoeding (350 euro op basis van fulltime) en laptop tijdens je stage.

Over KWR

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, watertechnologie, watersystemen, duurzaamheid en transities. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons bijna volledig duurzame gebouw met gespecialiseerde onderzoekslaboratoria werken onze ca. 200 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

Over het team

Je maakt deel uit van ons Waterinfrastructuur team (WIS) bij KWR, een dynamische en vooruitstrevende groep experts die vooruitgang in watertechnologie stimuleren. Ons diverse team van getalenteerde professionals leidt baanbrekend onderzoek om de waterkwaliteit en duurzaamheid te optimaliseren en tegelijkertijd de intrinsieke waarde van water in onze veranderende maatschappij te benutten. Met innovatie als kern en uitgebreide ervaring is het WIS-team behulpzaam bij het vormgeven van een duurzamere en water bewustere toekomst.

Interesse in een brede en uitdagende stage binnen een dynamische organisatie?

Stuur je motivatiebrief en CV naar . Benoem vacaturenummer: 231123.

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Mohamad Zeidan, onderzoeker Water Infrastructuur: .

Voor informatie over de stageprocedure kun je contact opnemen met Manouk Odijk (Human Resources Consultant) via +31 (0)30-6069559 of per e-mail: .

delen