Vacature

32 uur

Senior HR Adviseur / Teamleider

Jouw profiel

KWR maakt als internationale kennisonderneming een periode van verdere ontwikkeling door. Wij zoeken dan ook een evenwichtige Senior HR Adviseur die tevens de rol van teamleider HR vervult. Vanuit samenwerking en verbinding bouw je verder aan het compacte HR team en aan de inbedding van HR in de hele organisatie.

Je neemt de “expert-rol” op je en bent sociaal vaardig en in staat om diverse adviesstijlen af te wisselen. Je bent standvastig, procesmatig sterk en kunt beleidskeuzes vertalen naar organisatie- en personeelsbeleid met inzet van de juiste HR instrumenten. Je hebt een heldere communicatiestijl en weet HR beleid kort en bondig te verwoorden.

Meerjarige relevante werkervaring is beslist nodig, maar de juiste attitude en persoonlijkheid is minstens zo belangrijk. Je bent een prettige en constructieve gesprekspartner voor het management en hebt oog voor de medewerkers. Je bent sensitief voor de omgeving en schuwt een inhoudelijke discussie niet.

De functie

Je adviseert en begeleidt de directie en het MT bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR beleid. Je hebt intensief contact met en rapporteert aan het MT-lid dat HR in portefeuille heeft. Je fungeert als vraagbaak, sparringpartner en adviseur voor het MT en de teamleiders. Je schakelt snel, verliest sensitiviteit niet uit het oog en stuurt aan op resultaat. Verwacht wordt dat je kritische professionals stevig, adequaat en doortastend adviseert met veel gevoel voor de strategische koers van de organisatie. Als teamleider weet je sturing te geven aan een compact team van HR specialisten – HR Adviseur, HR Medewerker/HR salarisadministrateur en HR stagiair– en coördineer je de werkzaamheden. In het team werk je nauw met elkaar samen en neem je als het nodig is taken van de HR adviseur over.

Verder:

  • Heb je minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding richting personeel, organisatie;
  • Beschik je over minimaal vier  jaar relevante werkervaring als senior HR Adviseur;
  • Heb je een duidelijke visie op HR en een uitstekende kennis van de arbeidsmarkt en wet- en regelgeving op de gebieden van arbeidsrecht, sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden;
  • Beschik je over een goed inzicht in en ervaring met organisatie-veranderingsprocessen en OR;
  • Heb je een goed ontwikkeld gevoel voor organisatorische en sociale processen;
  • Kun je zelfstandig en systematisch werken en beschik je over een proactieve instelling;
  • Beschik je over leidinggevende capaciteiten;
  • Beschik je over de volgende competenties: adviesvaardigheid, overtuigings-kracht, sensitiviteit, organisatiesensitiviteit, samenwerken, initiatief, en klantgericht.

Over KWR

Bij onze kennisonderneming werken mensen die de waterwetenschap verder brengen: vakspecialisten die hun expertise inzetten om praktijkgerichte vraagstukken van klanten op te lossen. Door nieuwsgierig te zijn, kansen te zien en vooruit te denken zijn onze onderzoekers in staat telkens weer nieuwe kennis te ontwikkelen.

KWR stelt het streven naar een Circulaire Economie centraal bij veel nieuwe initiatieven: efficiënt omgaan met energie, grondstoffen en water zelf. Onze collega’s zijn ondernemend, communicatief en positief kritisch. We verwachten het beste van elkaar, waardoor jij het beste uit jezelf haalt.

Ons aanbod

KWR is een uitdagende en betrokken werkgever. We bieden de ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden weerspiegelen het belang dat we hechten aan een goede balans tussen werk en privé. We werken volgens de cao Waterbedrijven.

Ben jij dé senior HR adviseur die een expertrol combineert met leiding geven?

Stuur dan per e-mail je motivatiebrief en CV naar humanresources@kwrwater.nl voor 1 mei 2019.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 14 mei a.s.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Mariëlle van der Zouwen (MT-lid), telefonisch via 030 – 6069 641 of per e-mail via Marielle.van.der.Zouwen@kwrwater.nl. Voor meer informatie over de sollicitatie-procedure neem je contact op José van Lieshout (HR adviseur) via 030 – 6069 536 of per e-mail via Jose.van.Lieshout@kwrwater.nl.

Vanwege geplande vakantie is Mariëlle niet bereikbaar in de periode 25 april tot en met 5 mei 2019.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.