Vacature

32-40 uur

Onderzoeker Governance

Het team Resilience Management & Governance zoekt versterking. Ben jij die onderzoeker met kennis over water governance? Werk je graag samen met andere professionals en wil je jezelf steeds verder ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou.

Wij zoeken een sociaalwetenschappelijk onderzoeker, die inhoudelijk en methodologisch bijdraagt aan ons governance onderzoek. Je hebt kennis van de sociale en bestuurlijke processen (bij voorkeur) in de watersector en je weet die kennis helder over te brengen op anderen.

Verder:

  • heb je een afgeronde academische opleiding in een sociaalwetenschappelijke richting, bijvoorbeeld in de bestuurskunde, en bij voorkeur gepromoveerd;
  • beschik je over kennis van en ervaring met, zowel kwalitatieve als kwantitatieve, sociaal wetenschappelijk onderzoekstechnieken en methoden;
  • heb je meerdere jaren werkervaring als onderzoeker, beleidsmedewerker of consultant.

Het team en de functie

Het team Resilience Management & Governance werkt aan een veerkrachtige stedelijke watercyclus. We ontwikkelen kennis over integrale, participatieve, adaptieve en anticipatieve governance processen. Ons team bestaat uit negen geïnspireerde onderzoekers met diverse achtergronden en ervaring. Wij werken samen aan onze doelen in een open, collegiale en opbouwende sfeer.

Binnen ons team ga je werken aan interdisciplinaire onderwerpen, zoals samenwerking met stakeholders in gebiedsprocessen, strategieën voor klimaatadaptatie, participatie en betrokkenheid van burgers, en de waardeverdeling tussen sectoren in de circulaire economie. Je geeft zelfstandig invulling aan projecten, en je draagt bij aan de uitvoering en uitbreiding van onze internationale activiteiten. Daarnaast ben je in staat om opdrachten te verwerven.

Over KWR

KWR is een bijzondere, innovatieve en slimme organisatie. Onze medewerkers zijn kritische denkers en ondernemende doeners die zich hard maken voor veilig en schoon drinkwater. Onze kennisonderneming bevindt zich op het snijvlak van wetenschap, overheid en private sector. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische De Watergroep zijn onze aandeelhouders en opdrachtgevers.

Ons motto is ‘Bridging Science to Practice’. Daarbij is duurzaamheid de rode draad; we hebben zorg voor aarde, water en samenleving – en voor onze mensen.

Ons aanbod voor jou

KWR is een uitdagende en maatschappelijk betrokken werkgever. We onderscheiden ons door de kwaliteit van de onderzoeken en projecten die we doen. We verwachten veel van je, maar bieden je ook veel. Zo geven we je de kans om hoogstaand toegepast wetenschappelijk onderzoek te doen waar de wereld en haar inwoners beter van worden. En we bieden je de ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien.

Dat we groot belang hechten aan een goede balans tussen werk en privé zie je terug in onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We werken volgens de cao Waterbedrijven. We hebben onder andere flexibele werktijden en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van het bruto inkomen. Daarnaast kennen wij een inzetbaarheidsbudget van 52 uur per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband, dat gericht is op de vergroting van je inzetbaarheid.

Bij ons werk je samen met 170 gepassioneerde collega’s in een centraal gelegen en goed bereikbare, moderne werkomgeving die duurzaamheid ademt.

Wil jij de waterwetenschap verder brengen en samen met ons werken aan een duurzame samenleving?

E-mail dan snel, uiterlijk vóór 18 november 2018, je motivatiebrief en cv naar humanresources@kwrwater.nl.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Jos Frijns (Teamleider), telefoon (06) 223 74 289 of per e-mail: Jos.Frijns@kwrwater.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sonja Mous (HR-adviseur), telefoonnummer (030) 606 95 59 of per e-mail: Sonja.Mous@kwrwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.