Vacature

32 tot 40 uur

MLO Analist Laboratorium voor Microbiologie

Jouw profiel

Als microbiologisch analist verricht je analyses en werkzaamheden in het kader van onderzoeks- en adviesprojecten. Deze werkzaamheden staan in het teken van onderzoek naar de aanwezigheid, het gedrag en de identiteit van micro-organismen in de watercyclus. Daarnaast help je met het verbeteren van huidige methoden en past deze in overleg aan.

De functie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en nauwgezette analist.

Verder:

  • Beschik je over een afgeronde MLO-opleiding met specialisatie microbiologie;
  • Heb je 1-3 jaar relevante werkervaring;
  • Ben je goed in staat om doelgericht en nauwkeurig te werken;
  • Heb je oog voor detail;
  • Heb je affiniteit voor onderzoek dat gericht is op toepassing van nieuwe inzichten en technieken op microbiologisch vlak;
  • Werk je binnen het team zelfstandig en kwaliteitsbewust;
  • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse  taal,  kennis van de Engelse taal is een pre.

Over KWR

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. Als internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut draagt KWR met toegepast wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de watercyclus bij aan de beschikbaarheid hiervan. Bridging science to practice is onze missie. 180 medewerkers werken vanuit drie kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in Europa. Onze aandeelhouders bestaan uit de tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en één Vlaams drinkwaterbedrijf.

Het Laboratorium voor Microbiologie (LMB) bestaat uit 11 medewerkers. Het goed geoutilleerde laboratorium ondersteunt toegepast wetenschappelijk onderzoek naar het beheersen en benutten van microbiologische processen bij winning, behandeling en distributie van water, en de microbiologische veiligheid van de watercyclus. Daartoe worden (moleculaire) microbiologische methoden ontwikkeld voor groei, detectie en typering van (populaties van) micro-organismen in water. LMB vormt samen met 3 andere teams, onderzoekers en analisten op het vlak van chemische en microbiologische waterkwaliteit, de kennisgroep Waterkwaliteit en Gezondheid (WKG), één van de drie kennisgroepen van KWR.

Ons aanbod

KWR is een uitdagende en betrokken werkgever. We bieden de ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden weerspiegelen het belang dat we hechten aan een goede balans tussen werk en privé. We zijn aangesloten bij de CAO Waterbedrijven. Bij ons kun je samen met 180 gepassioneerde collega’s in een moderne werkomgeving hoogstaand toegepast wetenschappelijk onderzoek doen.

Ben jij dé enthousiaste, gedreven analist die samen met ons wil werken aan een duurzame samenleving?

Stuur dan binnen zo kort mogelijke termijn, uiterlijk 22 augustus 2019, per e-mail je motivatiebrief én C.V. naar humanresources@kwrwater.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gepland op 23 en 26 augustus 2019.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Ronald Italiaander (teamleider), telefoon 030-6069567 of per e-mail ronald.italiaander@kwrwater.nl. Bij afwezigheid kun je contact opnemen met Anke Brouwer, telefoon 030-6069521 of per e-mail anke.brouwer@kwrwater.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met José van Lieshout (HR-adviseur) via jose.van.lieshout@kwrwater.nl of telefoon 030-6069536.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.