Vacature

32-40 uur

MLO Analist Chemisch Laboratorium

Het laboratorium voor Materiaalonderzoek en Chemische analyse (LMC) zoekt versterking. Ben je analytisch sterk, goed in plannen en organiseren en als persoon praktisch, pragmatisch en een teamplayer die zich zelf steeds verder wil ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou.

Jij bent een nauwkeurig en gedreven analist die samen met ons wil werken aan een duurzamere samenleving.

Verder:

  • Speel je een belangrijke rol bij binnenkomst van monsters in ons laboratorium: Je verzorgt de inschrijving van deze monsters in ons LIMS systeem;
  • Voer je migratie-  en verzorg je de geur en smaak testen;
  • Ben je betrokken bij het bereiden van de chemische ringonderzoeken;
  • Voer je diverse analyses uit , zoals pH, EGV, troebelingsgraad, titrimetrie, TOC en spectrofotometrie volgens vastgestelde protocollen;
  • Beschik je over een afgeronde MLO-opleiding;
  • Heb je 1-3 jaar relevante werkervaring (inclusief periodes van stages);
  • Ben je goed in omgaan met werken onder tijdsdruk;
  • Heb je affiniteit met automatisering;
  • Beschik je over zeer goede mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Is ervaring met werken onder een kwaliteitssysteem (bijvoorbeeld ISO17025) een pre.

KWR voert voor een aantal functies een preventief Hepatitis A en DTP beleid en deze vaccinaties zijn vereist voor de functie. Indien gewenst kan KWR de vaccinatie(s) verzorgen.

Het team

Het Laboratorium voor Materiaalonderzoek en Chemische Analyse (LMC) bestaat uit 13 medewerkers. Het Laboratorium voert onder meer analyses uit op aanwezigheid van chemische componenten in diverse matrices waar onder drinkwater, oppervlaktewater, grondwater en afvalwater Daarnaast organiseren wij ringonderzoeken voor organische, anorganische en microbiologische parameters.  LMC vormt samen met drie andere teams de kennisgroep Waterkwaliteit en Gezondheid.

Over KWR

KWR is een bijzondere, innovatieve en slimme organisatie. Onze medewerkers zijn kritische denkers en ondernemende doeners die zich hard maken voor voldoende water van juiste kwaliteit. Onze kennisonderneming bevindt zich op het snijvlak van wetenschap, overheid en private sector. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische De Watergroep zijn onze aandeelhouders.

Ons motto is ‘Bridging Science to Practice’. Daarbij is duurzaamheid de rode draad; we hebben zorg voor aarde, water en samenleving – en voor onze mensen.

Ons aanbod voor jou

KWR is een uitdagende en maatschappelijk betrokken werkgever. We onderscheiden ons door de kwaliteit van de onderzoeken en projecten die we doen. We verwachten veel van je, maar bieden je ook veel. Zo geven we je de kans om hoogstaand toegepast wetenschappelijk onderzoek te doen waar de wereld en haar inwoners beter van worden. En we bieden je de ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien.

Dat we groot belang hechten aan een goede balans tussen werk en privé zie je terug in onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We werken volgens de cao Waterbedrijven. We hebben onder andere flexibele werktijden en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van het bruto inkomen. Daarnaast kennen wij een inzetbaarheidsbudget van 52 uur per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband. Dit budget is gericht op de vergroting van je inzetbaarheid.

Bij ons werk je samen met 170 gepassioneerde collega’s in een centraal gelegen en goed bereikbare, moderne werkomgeving die duurzaamheid ademt.

Wil jij de waterwetenschap verder brengen en samen met ons werken aan een duurzame samenleving? Mail dan snel, uiterlijk vóór 8 januari 2018, je motivatiebrief en cv naar humanresources@kwrwater.nl.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Annemieke Kolkman (teamleider), telefoon 030-606 9655 of per e-mail annemieke.kolkman@kwrwater.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sonja Mous (HR-adviseur), telefoonnummer (030) 606 95 59 of per e-mail sonja.mous@kwrwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.