0,8-1,0 fte

Managementassistent(e)

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, de watercyclus en duurzame ontwikkeling.  ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons volledig duurzame gebouw met ‘state of the art’ laboratoria werken onze ca. 180 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

Het team

Het directiesecretariaat is een klein, hecht team van vier collega’s dat voor een adequate ondersteuning van de directie, het MT, de Raad van Commissarissen, de Wetenschapsraad (intern) en de Externe Wetenschappelijke Advies Raad (ESAC) zorgt. Het directiesecretariaat wordt aangestuurd door de directiesecretaris en bestaat daarnaast uit een beleidsondersteuner, een secretaresse directiesecretariaat en een managementassistente. De collega’s in het team werken nauw met elkaar samen. In verband met drukke werkzaamheden op het directiesecretariaat zijn wij op zoek naar een tweede managementassistent(e).

De (basis)werkzaamheden in deze functie zijn:

  • het plannen van alle mogelijke afspraken, inclusief de logistieke organisatie ervan;
  • het afhandelen van post en alle bijkomende zaken;
  • het vertalen van relevante documenten.

Wij zoeken

KWR zoekt een managementassistent(e) met ruime ervaring in managementondersteuning, die zich snel nieuwe werkzaamheden eigen maakt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en floreert in een dynamische werkomgeving. Verder ben je initiatiefrijk, flexibel, integer, klantgericht, nauwkeuring, organisatorisch sterk, stressbestendig, proactief en een kei in samenwerken. Je haalt plezier uit het (basis)werk zoals archiveren, plannen, notuleren en agendabeheer en doet dit met de grootste zorg, en je vindt het prettig verantwoordelijk te zijn voor je eigen werkpakket.

Minimale verwachting:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante opleiding (bv. secretaresse of managementassistente).
  • Proactieve werkhouding;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Vaardig met het MS Officepakket (Word, Outlook, Powerpoint);
  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

Wij bieden

KWR biedt je een zelfstandige functie binnen een professioneel maar informeel team. Je ondersteunt de manager Duurzaamheid & Transities en de teamleiders in deze kennisgroep. Ook bied je ondersteuning aan de Chief Science Officers ten behoeve van de Wetenschapsraad en de Externe Wetenschappelijke Advies Raad.

We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, ABP pensioen). Daarnaast behoort deels thuiswerken tot de mogelijkheden. Het maximaal bruto maandsalaris bedraagt € 3.313,- (schaal G; cao Waterbedrijven 2021-2022).

KWR werkt activiteitgericht in een nieuw en zeer transparant gebouw, gericht op samenwerken en het uitwisselen van kennis. Voor een functie binnen een maatschappelijk relevante organisatie, samenwerken én het leveren van een belangrijke bijdrage aan de (internationale) watercyclus, ben je bij KWR aan het juiste adres.

Ben jij een zelfstandige en dienstverlenende managementassistent(e) met ruime ervaring op een directiesecretariaat en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan vóór 11 september 2021 per e-mail je motivatiebrief en cv naar vacancy@kwrwater.nl onder vermelding van vacaturenummer 1200010.

De 1e ronde sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 16 en 17 september 2021. Aansluitend vindt voor de geselecteerden uit deze ronde een kennismaking plaats met twee teamleden en de kennisgroepmanager op 21, 22 of 23 september. Een 2de ronde sollicitatiegesprek zal hierna plaatsvinden op 28 september 2021. In verband met de agendaplanning verwachten we dat met deze data rekening gehouden wordt.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mireille Henst (directiesecretaris) of Nicoline Scholman (beleidsondersteuner) per telefoon 030-6069747 of per e-mail mireille.henst@kwrwater.nl / nicoline.scholman@kwrwater.nl.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met José van Lieshout (Adviseur Human Resources) per telefoon 030-6069536 of per e-mail jose.van.lieshout@kwrwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen