(32-40 uur per week)

Managementassistent(e)

Voor het directiesecretariaat zijn wij op zoek naar een managementassistent(e).

De functie

Als managementassistent(e) zijn je taken veelzijdig:

 • het plannen van alle mogelijke afspraken, inclusief de logistieke organisatie ervan;
 • het beheer van de agenda’s en mailbox van MT-leden;
 • het eerste aanspreekpunt voor de teamleiders van één van onze kennisgroepen;
 • inwerkschema’s opstellen voor nieuwe collega’s in afstemming met de teamleiders;
 • het plannen van vergaderingen en vergaderstukken;
 • het afhandelen van post en alle bijkomende zaken;
 • het vertalen van relevante documenten.

Wij zoeken

KWR zoekt een managementassistent(e) met ruime ervaring in managementondersteuning, die zich snel nieuwe werkzaamheden eigen maakt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en floreert in een dynamische werkomgeving. Verder ben je initiatiefrijk, flexibel, integer, klantgericht, nauwkeuring, organisatorisch sterk, stressbestendig, proactief en een kei in samenwerken. Je haalt plezier uit het (basis)werk zoals archiveren, plannen, notuleren en agendabeheer en doet dit met de grootste zorg, en je vindt het prettig verantwoordelijk te zijn voor je eigen werkpakket.

Jouw profiel

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • relevante opleiding (bv. secretaresse of managementassistente);
 • proactieve werkhouding;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • vaardig met het MS Officepakket (Word, Outlook, Powerpoint);
 • goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

Mocht je niet aan het volledige profiel voldoen maar ben je wel enthousiast over deze functie? Ook dan zien wij graag jouw motivatie en cv tegemoet.

Ons aanbod voor jou

We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals een goede kennismaking met de organisatie,  diverse cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop.

KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisschaal H: €2.969 – €3.876) met onder andere een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget van 22,11%, en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (WWb).

Daarnaast kun jij je praktijkgerichte werkzaamheden uitvoeren in een duurzaam gebouwd, aansprekend gebouw, dat is ingericht op samenwerking en kennisdeling tussen collega’s, teams en zakelijke contacten. Met deze functie en ons profiel biedt KWR een bijzondere werkomgeving.

Het team

Het directiesecretariaat is een klein, hecht team van vijf collega’s dat voor een adequate ondersteuning van de directie, het managementteam (MT), de Raad van Commissarissen, de Wetenschapsraad (intern) en de Externe Wetenschappelijke Advies Raad (ESAC) zorgt. Het directiesecretariaat wordt aangestuurd door de directiesecretaris en bestaat daarnaast uit een beleidsondersteuner, een secretaresse directiesecretariaat en twee managementassistentes. De collega’s in het team hebben ieder een eigen takenpakket, maar werken daarin nauw met elkaar samen.

Over KWR

KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, de watercyclus en duurzame ontwikkeling. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons bijna volledig duurzame gebouw met ‘state of the art’ laboratoria werken onze ruim 200 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

Zie jij jezelf deze functie uitvoeren? Stuur dan per e-mail je motivatiebrief en cv naar onder vermelding van vacaturenummer 231101.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mireille Henst (directiesecretaris) per telefoon 030-6069747 of per e-mail .

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Eduard Post (Adviseur Human Resources) per telefoon 030-6069633 of per e-mail .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen