0,8-1,0 fte

Managementassistent(e)

KWR zoekt een managementassistent(e) met ruime ervaring in managementondersteuning, die zich snel nieuwe werkzaamheden eigen maakt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en floreert in een dynamische werkomgeving. Verder ben je initiatiefrijk, flexibel, integer, klantgericht, nauwkeuring, organisatorisch sterk, stressbestendig, proactief en een kei in samenwerken. Je haalt plezier uit het (basis)werk zoals archiveren, plannen, notuleren en agendabeheer en doet dit met de grootste zorg, en je vindt het prettig verantwoordelijk te zijn voor je eigen werkpakket.

Minimale verwachting:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante opleiding (bv. secretaresse of managementassistente).
 • Proactieve werkhouding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Vaardig met het MS Officepakket (Word, Outlook, Powerpoint);
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

Het team

Het directiesecretariaat is een klein, hecht team van vier collega’s dat voor een adequate ondersteuning van de directie, het MT, de Raad van Commissarissen, de Wetenschapsraad (intern) en de Externe Wetenschappelijke Advies Raad (ESAC) zorgt. Het directiesecretariaat wordt aangestuurd door de directiesecretaris en bestaat daarnaast uit een beleidsondersteuner, een secretaresse directiesecretariaat en een managementassistente. De collega’s in het team werken nauw met elkaar samen. In verband met drukke werkzaamheden op het directiesecretariaat zijn wij op zoek naar een tweede managementassistent(e), die zelfstandig werkt in goede onderlinge afstemming met haar/zijn directe collega.

Je pakt onder andere de volgende werkzaamheden op:

 • je beheert de agenda van de manager Duurzaamheid & Transities en stelt prioriteiten in haar agenda;
 • je beheerst de drukbezette mailbox;
 • je biedt ondersteuning aan de Chief Science Officers;
 • je bent het eerste aanspreekpunt voor de teamleiders binnen Duurzaamheid & Transities;
 • je plant vergaderingen en draagt zorg voor vergaderstukken en-/of de verspreiding hiervan;
 • En verder handel je post af en pak je alle bijkomende zaken op.

Wij zijn

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, de watercyclus en duurzame ontwikkeling; ‘Bridging science to practice’

is onze missie. Vanuit ons volledig duurzame gebouw met ‘state of the art’ laboratoria werken onze ca. 180 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

Wij bieden

We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, ABP pensioen). Daarnaast behoort deels thuiswerken tot de mogelijkheden en ontvang je een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik. Het maximaal bruto maandsalaris bedraagt € 3.313,- (schaal G; cao Waterbedrijven 2021-2022).

KWR werkt activiteitgericht in een nieuw en zeer transparant gebouw, gericht op samenwerken en het uitwisselen van kennis. Voor een functie binnen een maatschappelijk relevante organisatie, samenwerken én het leveren van een belangrijke bijdrage aan de (internationale) watercyclus, ben je bij KWR aan het juiste adres.

Ben jij een zelfstandige en dienstverlenende managementassistent(e) met ruime ervaring op een directiesecretariaat en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan vóór 24 november 2021 per e-mail je motivatiebrief en cv naar onder vermelding van vacaturenummer 1200010.

De 1e ronde sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden van 29 november t/m 1 december 2021. Aansluitend za; voor de geselecteerden uit deze ronde een kennismaking worden gepland met een teamlid en de kennisgroepmanager. Indien van toepassing zal er een 2de ronde gesprek worden gepland. In verband met de agendaplanning verwachten we dat in ieder geval met de 1e ronde data rekening gehouden wordt.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicoline Scholman (beleidsondersteuner) per telefoon 030-6069548 of per e-mail nicoline.scholman@kwrwater.nl.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met José van Lieshout (Adviseur Human Resources) per telefoon 030-6069536 of per e-mail .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen