Vacature

KWR zoekt een medior Projectmanagementassistent (0,6 fte)

Wij zijn…..

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut en wij dragen met toegepast wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de watercyclus bij aan de beschikbaarheid hiervan. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Onze 180 medewerkers werken vanuit drie kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse waterbedrijven en het Belgische De Watergroep zijn onze aandeelhouders.

Bridging science to practice is het motto van KWR. Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd.

Het team ……

Onze projectmanagers worden op dit moment ondersteund door een team van drie projectmanagementassistenten met een grote betrokkenheid en servicegerichtheid richting de organisatie met elk een eigen expertise/werkveld. Hun doel is het bieden van een optimale ondersteuning van de projectmanagers zodat deze ontzorgd worden en zich volledig kunnen richten op de totstandkoming, uitvoer en afronding van projecten. Het team van projectmanagementassistentes valt vanaf 2021 onder de Chief Financial Officer/Manager Corporate Services van KWR.

Wij zoeken……

KWR zoekt een allround, flexibele projectmanagementassistent. We zoeken iemand die dienstverlening hoog heeft staan en goed kan schakelen tussen uiteenlopende werkzaamheden en projecten én die bereid is de handen uit de mouwen te steken waar nodig. Binnen het projectmanagement heb je een belangrijke rol op het gebied van diverse werkzaamheden in projecten.

De werkzaamheden in deze functie zijn o.a.:

 • Algemene, administratieve ondersteuning van projectmanagers en onderzoekers;
 • Het organiseren van (inter)nationale projecten en het plannen van activiteiten;
 • Het bewaken van de uitvoer van projecten (projectplanningen, projectrisico’s, projectbudgetten etc.)
 • Opstellen, bewerken en verwerken van correspondentie;
 • Het archiveren van (project)documentatie;
 • Het verzorgen en actualiseren van de in- en externe informatievoorziening en het fungeren als aanspreekpunt voor in- en externen.

Onze minimale verwachting van jou:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting van (project)managementondersteuning/secretarieel medewerker of vergelijkbaar);
 • Je hebt 3-5 jaar of meer werkervaring in een ondersteunende rol;
 • Je hebt enige ervaring op het gebied van projectmanagementondersteuning (bv. binnen een projectorganisatie of binnen een universitaire omgeving;
 • Je wilt graag (bij)leren en hebt een hands-on mentaliteit, je pakt uitdagingen met beide handen aan en stelt je proactief op;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord én schrift) en je kunt voldoende communiceren in het Engels (woord én schrift);
 • Je beschikt over een goede beheersing van MS Office (Outlook, EXCEL, WORD, etc. etc.)
 • Je bent flexibel, neemt initiatief, stressbestendig, klant- én kwaliteitsgericht, nauwkeurig en kunt goed samenwerken.
 • Je bent minimaal beschikbaar voor 3 werkdagen per week waarbij in elk geval de vrijdag als één van de werkdagen.

Wij bieden…..

KWR biedt je een zelfstandige functie binnen een professioneel maar informeel team. Wanneer duidelijk zichtbaar wordt dat je de werkzaamheden op een taakvolwassen wijze uitvoert, kun je jezelf verder (naar eigen inzicht) ontwikkelen. We hechten sterk aan persoonlijke groei en ontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, ABP pensioen).

De functie betreft in eerste instantie 0,6 fte. Eventueel kan dit in de toekomst worden uitgebreid naar 0,8 fte. Herintreders worden tevens van harte uitgenodigd om te solliciteren! De functie is puur ondersteunend van aard. Binnen deze functie is het mogelijk om door te groeien naar een senior positie, echter is er geen mogelijkheid om door te groeien tot een positie als projectmanager.

De functie is ingeschaald in schaal 7 (G) conform de cao Waterbedrijven. Het brutoloon bedraagt maximaal € 3.238,- per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Ben jij dé enthousiaste (medior) Projectmanagementassistent met een hands-on mentaliteit die wij zoeken?

Stuur dan vóór 28 februari 2021 per e-mail je motivatiebrief en CV naar vacancy@kwrwater.nl, onder vermelding van het vacaturenummer 1140010.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Anouk Bouwhuis (CFO/manager Corporate Services), telefoon 030-606 9695 of per e-mail anouk.bouwhuis@kwrwater.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met José van Lieshout via jose.van.lieshout@kwrwater.nl of telefoon 030 – 606 9536.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.