Vacature

Meeloopstage 32 uur/week

HR stagiair

Volg jij een opleiding Human Resource Management (HRM) op het HBO? Zoek jij een HR-stage waar je in aanraking komt met alle HR-vakgebieden? Ben je leergierig en kan je zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

Wie is KWR?

KWR is een van de grootste Nederlandse waterbedrijven die wetenschappelijk onderzoek doet naar water. De organisatie genereert kennis om de watersector in staat te stellen water-wise te opereren in onze verstedelijkte samenleving. De medewerkers voelen een professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van water. De wetenschappelijke bevindingen en de praktische innovaties die daaruit voortvloeien, dragen wereldwijd bij aan een duurzame beschikbaarheid van water in de stedelijke waterketen. Bij KWR werken 180 medewerkers in de vestiging in Nieuwegein.

Hoe ziet je stage eruit?

Vanaf september 2021 zijn wij opzoek naar een stagiair die de HR afdeling komt ondersteunen. Tijdens deze stage maak jij écht onderdeel uit van ons kleine HR team. Jij wordt betrokken bij de taken van de HR adviseur en de HR manager, waaronder advies, verzuim, werving en selectie, ontwikkeling van de medewerkers en arbeidsrechtelijke zaken. Ook denk je mee met de actuele HR zaken tijdens de HR overleggen, maar jouw eigen ontwikkeling wordt natuurlijk niet uit het oog verloren!

Verder werk je mee aan verschillende projecten die wij als team oppakken. Denk bijvoorbeeld aan digitalisering van HR processen, bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van HR instrumenten, verzuimpreventie en personeelsontwikkeling. Daarnaast werk je mee aan diverse administratieve werkzaamheden, zoals: het opstellen van contracten, brieven etc. Kortom, tijdens deze brede stage leer je alles over de verschillende HR facetten, waarbij geen een dag hetzelfde is.

Wat vragen wij van jou?

Tijdens deze stage verwachten we het volgende van jou:

  • Je volgt een HBO-opleiding 3e jaars richting Human Resource Management;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over kennis van Microsoft Office.
  • Je neemt zelf initiatief en durft aan te geven wat jij graag wilt leren.

Heb je interesse in deze brede, uitdagende stage in een dynamische organisatie? Stuur dan je motivatie en CV naar Vacancy@kwrwater.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze stage kun je contact opnemen met Wendy van Zwam telefoonnummer 030-6069559 of per e-mail wendy.van.zwam@kwrwater.nl.