Vacature

0,9 - 1,0 fte

HR-adviseur

Wil jij je vleugels uitslaan in een afwisselende HR adviesrol? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten om HR verder te ontwikkelen in een kennisintensieve organisatie met internationale ambities? In verband met het vertrek van onze collega ontstaat er een vacature voor HR adviseur.

Als HR adviseur ben je met alle facetten van in-, door- en uitstroom bezig. Je faciliteert en adviseert de teamleiders én de medewerkers. In deze allround functie werk je aan diverse HR gerelateerde onderwerpen zoals werving & selectie, verzuim & preventie (ARBO), beoordelen & ontwikkelen, maken van functie­beschrijvingen, uitvoering geven aan cao- en bedrijfsregelingen en arbeidswetgeving, organisatie van trainingen en opleidingen. Daarnaast ben je betrokken bij diverse HR projecten om zowel de medewerker als de organisatie te ontwikkelen.

Het HR team is compact en bestaat uit drie HR specialisten en een stagiair. Je werkt nauw met elkaar samen en je neemt als het nodig is taken van je collega medewerker Personeels- en salarisadministratie over.

Jouw profiel

Wij zoeken een allround HR adviseur die toe is aan een 2e stap in zijn of haar carrière. Als HR team zijn we actief bezig om ons vakgebied in de organisatie verder te ontwikkelen. Voor jou is het een uitdaging om een pro-actieve bijdrage te leveren aan de HR processen (in-, door- en uitstroom). In je aanpak ben je pragmatisch en denk je in oplossingen en verbeteringen waarbij je het proces niet uit het oog verliest. Je werkt accuraat, kunt goed plannen en wordt blij als het Arbobeleid zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Verder:

  • Heb je minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding richting personeel en organisatie;
  • Heb je 1 à 2 jaar ervaring als junior HR adviseur en ben je toe aan een 2e stap in je carrière;
  • Enige kennis van salarisadministratie (Nmbrs) wordt op prijs gesteld, maar is geen vereiste;
  • Heb je een goede beheersing van de Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling;
  • Ben je: resultaatgericht, een echte teamplayer, communicatief vaardig, heb je overtuigingskracht, kun je goed samenwerken, zoek je verbinding, pak je je eigen verantwoordelijkheid en heb je een gezonde dosis humor.

Over KWR

KWR is een dynamisch, internationaal georiënteerd wateronderzoeksinstituut met 170 medewerkers. Bij onze kennisonderneming werken mensen die de waterwetenschap verder brengen: vakspecialisten die hun expertise inzetten om praktijkgerichte vraagstukken van klanten op te lossen. Ons kantoorgebouw in Nieuwegein is geheel van glas en kent flexibele werkplekken, twee laboratoria, een proefhal en een werkplaats. De centrale ligging van KWR maakt dat veel professionals in de watersector elkaar hier geregeld ontmoeten. Het onderzoek bij KWR is verdeeld over drie kennisgroepen: waterkwaliteit en gezondheid, watersystemen en technologie, en kennismanagement. HR maakt deel uit van de laatste groep.

Ons aanbod

Dat we groot belang hechten aan een goede balans tussen werk en privé zie je terug in onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao Waterbedrijven is van toepassing. Het salaris passend bij de functie van HR adviseur is minimaal € 2.982,- en maximaal € 4.260,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. We hebben onder andere een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van het bruto inkomen. Daarnaast krijg je een inzetbaarheidsbudget van 52 uur per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband.

Ben jij dé HR adviseur die een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van ons HR team en ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar?

Stuur dan per e-mail voor 25 november a.s. je motivatiebrief en CV naar humanresources@kwrwater.nl. De eerste kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 28 november a.s.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Nienke van der Beek, Teamleider HR/Senior HR adviseur, telefonisch via 030 – 6069544 of per e-mail via Nienke.van.der.Beek@kwrwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.