40 uur

Facilitair Medewerker

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut en wij dragen met toegepast wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de watercyclus bij aan de beschikbaarheid hiervan. Onze 180 medewerkers werken vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse waterbedrijven en het Belgische De Watergroep zijn onze aandeelhouders.

Bridging science to practice’ is het motto van KWR. Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse én internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd.

Het team

De afdeling Facilities is een professioneel maar ook informeel team en bestaat uit 7 collega’s met een grote betrokkenheid en servicegerichtheid richting de organisatie. Als facilitaire dienst bij onze organisatie hebben wij de uitdagende taak om onze collega’s, gasten en huurders op een hoog niveau te ondersteunen. Dit betreft ons uitnodigende kantoorpand, de laboratoria, de buitenruimtes en de terreinen. Het betreft een breed werkveld met diverse expertises binnen het team.

Wij zoeken

KWR zoekt een allround, flexibele Facilitair medewerker voor het team. Uiteraard heb je een vast takenpakket, maar we zoeken iemand die dienstverlening en hospitality hoog heeft staan en bereid is de handen uit de mouwen te steken, waar dat nodig is. Binnen de organisatie heb je een spilfunctie op het gebied van algemene ondersteuning en dit brengt je in contact met alle ‘bewoners’ van ons moderne pand. De (basis)werkzaamheden in deze functie zijn onder andere:

 • Storingsafhandeling (printers, tags, verlichting, meubilair, etc.);
 • Aanpreekpunt expeditie (taak wordt uitgevoerd door 2 andere medewerkers);
 • Aansluiten, onderhoud en advies audiovisuele middelen;
 • Beheren van de brandmeldinstallatie (wekelijkse en maandelijkse controles);
 • Opvang en begeleiding van monteurs (onderhoud installaties en overige);
 • Het onderhouden van direct contact met onze technicus, de facility coördinator, de facilitair manager, collega’s én gasten.

Onze minimale verwachting van jou:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting electro(techniek), bouwkunde of werktuigbouwkunde óf facilitair (en heb je hierbij affiniteit met voornoemde zaken);
 • Je hebt 2 tot 5 jaar of meer relevante werkervaring;
 • Je wilt graag (bij)leren, hebt een hands-on mentaliteit en je pakt uitdagingen met beide handen aan;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord/geschrift) en je kunt voldoende communiceren in het Engels;
 • Je beschikt over een goede beheersing van MS Office (Outlook, EXCEL, WORD) en je hebt affiniteit met diverse software (FMIS, gebouw gebonden software) en veel affiniteit met audiovisuele middelen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent bereidt om mee te draaien in de 24/7 diensten (om de 4 weken telefonische bereikbaarheid);

Naast deze minimale verwachting ben je bereidt om de nodige aanvullende opleidingen/cursussen/trainingen te volgen indien nodig zoals o.a.:

 • Beheerder Brandmeldinstallatie (1-daagse training)
 • VCA-certificaat (ervaring, 1-daagse training)

Wij bieden

KWR biedt je een zelfstandige functie binnen een professioneel maar informeel team. Wanneer duidelijk zichtbaar wordt dat je de werkzaamheden op een taakvolwassen wijze uitvoert, kun je jezelf verder (naar eigen inzicht) ontwikkelen. We hechten sterk aan persoonlijke groei en ontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, ABP pensioen).

De functie is ingedeeld in schaal 6 (F) en kent een maximaal bruto fulltime salaris van € 3.075,- bruto per maand. De werktijden voor deze functie, zijn van 8.00 uur tot 16.45 uur.

Ben jij dé enthousiaste Facilitair Medewerker met een hands-on mentaliteit die wij zoeken?

Stuur dan vóór 7 november 2021 per e-mail je motivatiebrief en CV naar , onder vermelding van het vacaturenummer 1410010. Sollicitaties worden direct bekeken en een kennismaking wordt, bij blijkende voldoende geschiktheid, direct ingepland. Een meeloopdag maakt ook onderdeel uit van deze procedure.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Brenda Montanus (Facilitair Manager), telefoon 030-606 9603 of per e-mail Voor informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met José van Lieshout via of telefoon 030 – 606 9536.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen