40 uur per week

Facilitair medewerker

Voor ons team facilitaire diensten zijn wij op zoek naar een nieuw collega.

De functie

Als facilitair medewerker begin je elke ochtend met je collega’s. Naast een social talk neem je de dag- en weekplanning door. Maar geen dag volgt het plan, want bij de facilitaire dienst ben je altijd voorbereid op ongeplande zaken. Je kunt bezig zijn met het klaarzetten van ruimtes voor een symposia, wanneer er een storing in een van de technische systemen optreed. Maar wat de dag ook brengt, deze is goed als je aan het einde van de dag de organisatie hebt weten te ondersteunen en de systemen draaiende hebt zien te houden.

Wij zoeken

Jij bent een facilitair medeweker met een paar jaar werkervaring, met een hands-on instelling en woonachtig in de regio. Bij KWR begeleid je in deze functie 2 collega’s. Samen met hen pak je veel facilitaire zaken op zowel geplande, als ongeplande zaken. Een deel van deze werkzaamheden doe je dus samen, maar er zijn ook werkzaamheden die je alleen uitvoert. Ook ga je meedraaien met de bereikbaarheidsdiensten. Maar het belangrijkste is dat je loyaal, flexibel en eerlijk bent.

Jouw (hoofd)taken:

 • Beheer van contracten en fysieke audiovisuele middelen;
 • Beheer van contracten (bedrijfs)afvalbeleid inclusief uitvoering;
 • Beheerder brandmeld-, gasblus-, sprinkler en inbraakinstallatie;
 • Aanspreekpunt voor interne klant met betrekking tot de expeditie;
 • Verantwoordelijk de inrichting van de vergaderzalen;
 • Begeleiding van externe monteurs;
 • Oppakken interne meldingen/storingen.

Jouw profiel:

 • MBO-3/4 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met technische systemen;
 • Je bent flexibel en proactief om taken op te pakken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord als geschrift;
 • Je bent fysiek fit omdat je bij het klaarzetten van o.a. zalen ook moet tillen;
 • Je bent in het bezit van het B-rijbewijs;
 • Bij voorkeur heb je een technische opleiding gevolgd;
 • Bereidheid tot volgen van opleidingen/trainingen;

Mocht je niet aan het volledige profiel voldoen maar ben je wel enthousiast over deze functie? Ook dan zien wij graag jouw motivatie en cv tegemoet.

Ons aanbod voor jou

We vinden het belangrijk om te werken aan een arbeidsrelatie voor een langere termijn, persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Hiervoor bieden we diverse mogelijkheden, zoals een goede inwerkperiode in de organisatie en diverse cursussen en trainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. Als je storingsdienst hebt (24/7 bereikbaar voor bepaalde weken) krijg je hier ook een extra vergoeding voor.

KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisschaal G: € 2.887 – € 3.742) met daarbovenop onder andere een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget van 22,11%, en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (WWb).

Daarnaast kun jij je praktijkgerichte werkzaamheden uitvoeren in een duurzaam gebouwd gebouw. Het gebouw is ingericht op samenwerking tussen collega’s, teams en zakelijke contacten. Met deze functie en ons profiel biedt KWR een bijzondere werkomgeving.

Het team

Het team facilitaire dienst is een breed georiënteerd team. Samen met jouw vijf collega’s verzorg je allerlei facilitaire diensten. Voorbeelden hiervan zijn beheer van de brandmeldinstallatie, het klaarzetten van zalen voor presentaties en het technische beheer van de gebouwen en het terrein. Deze diensten zijn veelal intern gericht maar omdat er ook veel externe partijen klussen uitvoeren stem je ook veel af met externe dienstverleners.

Over KWR

KWR is een internationaal bekend onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons bijna volledig duurzame gebouw met moderne laboratoria werken onze ruim 200 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

Zie jij jezelf deze functie uitvoeren? Stuur dan per e-mail je motivatiebrief en cv naar onder vermelding van vacaturenummer 241010.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen van Renswouw (facilitair technicus) per telefoon 030-6069520 of per e-mail .

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Eduard Post (Adviseur Human Resources) per telefoon 030-6069633 of per e-mail .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen