Vacature

40 uur

Facilitair Medewerker

Als facilitaire dienst binnen onze organisatie KWR Water B.V. hebben wij de uitdagende taak om onze collega’s, gasten en huurders op een hoog niveau te ondersteunen. Dit betreft ons uitnodigend kantoorpand, de laboratoria, de buitenruimtes en het omliggend terrein.

Jouw profiel

Als Algemeen Facilitair Medewerker ga je werken bij de Facilitaire Dienst. Je hebt een spilfunctie binnen KWR op het gebied van algemene ondersteuning. Je onderhoudt direct contacten met de Technisch medewerker, de Facilitair coördinator, de Facilitair Manager, onze collega’s en onze gasten. De functie brengt je in contact met alle bewoners en gebruikers van ons pand. De werkzaamheden zijn veelomvattend. Hieronder een korte indruk van het dagelijks takenpakket.

 • storingsafhandeling (printers, tags, verlichting, meubilair, etc.);
 • Aanpreekpunt expeditie (taak wordt uitgevoerd door 2 andere medewerkers);
 • Aansluiten, onderhoud en advies audiovisuele middelen;
 • Beheer brandmeldinstallatie (wekelijkse en maandelijkse controles);
 • Opvang en begeleiding van externe monteurs (onderhoud installaties en overig)

KWR is volop in ontwikkeling en daarom zijn wij op zoek naar een allround, flexibele collega die ons team komt versterken. We zijn op zoek naar iemand die dienstverlening en hospitality hoog in het vaandel heeft staan én bereid is de handen uit de mouwen te steken daar waar nodig.

Verder:

 • Ben je in bezit van minimaal een MBO diploma, niveau 4. Dit kan zijn facilitair, electro-, bouwkundig- of werktuigbouwkundig.
 • Heb je de wil om te leren en nieuwe uitdagingen aan te pakken;
 • Beschik je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Ben je bereid om, voor zover je dit nog niet gedaan hebt, de volgende verplichte trainingen te volgen:
  • Beheerder Brandmeldinstallatie (1-daagse training)
  • Keurmeester NEN 3140 (affiniteit met electro, 1-daagse training)
  • VCA-certificaat (ervaring, 1-daagse training)
 • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kan je voldoende in het Engels communiceren.
 • Beschik je over een goede beheersing van Outlook, Word, Excel en heb je affiniteit met gebouw gebonden software (FMIS).
 • Ben je in bezit van rijbewijs B
 • Ben je bereid mee te draaien in de 24/7 dienst van de afdeling. Concreet houdt dit in dat je om de 2 weken telefonisch bereikbaar moet zijn.

Over KWR

KWR is een dynamisch, internationaal georiënteerd wateronderzoeksinstituut met 170 medewerkers. Bij onze kennisonderneming werken mensen die de waterwetenschap verder brengen: vakspecialisten die hun expertise inzetten om praktijkgerichte vraagstukken van klanten op te lossen. Ons kantoorgebouw in Nieuwegein is geheel van glas en kent flexibele werkplekken, twee laboratoria, een proefhal en een werkplaats. De centrale ligging van KWR maakt dat veel professionals in de watersector elkaar hier geregeld ontmoeten. Het onderzoek bij KWR is verdeeld over drie kennisgroepen: Waterkwaliteit en Gezondheid, Watersystemen en Technologie, en Kennismanagement. FD maakt deel uit van de kennisgroep Waterkwaliteit en Gezondheid.

Ons aanbod

Dat we groot belang hechten aan een goede balans tussen werk en privé zie je terug in onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao Waterbedrijven is van toepassing. Het salaris passend bij de functie van Facilitair medewerker is minimaal € 2.101,- en maximaal € 2.799,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. We hebben onder andere een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van het bruto inkomen. Daarnaast krijg je een inzetbaarheidsbudget van 52 uur per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband.

Ben jij dé door ons gezochte enthousiaste Facilitair Medewerker?

Stuur dan per e-mail voor 3 december a.s. je motivatiebrief en CV naar humanresources@kwrwater.nl.

Met geschikte kandidaten gaan wij direct een gesprek aan.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Brenda Montanus (Facilitair Manager), telefoon 030-606 9603 of per e-mail brenda.montanus@kwrwater.nl Voor informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Sonja Mous (HR-adviseur) via sonja.mous@kwrwater.nl of telefoon 030 – 606 9544 of met José van Lieshout via jose.van.lieshout@kwrwater.nl of telefoon 030- 606 9536.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.