Communicatiemedewerker (4 maanden)

Voor het Team Communicatie zijn wij op zoek naar een communicatiemedewerker voor de invulling van een zwangerschapsverlof. Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan in het communicatiewerkveld én vind je (drink)water een mooi en belangrijk thema? Dan maken we graag kennis met je.

De functie

Je gaat werken in een leuk team met vier adviseurs en twee redacteuren. Veel van het werk doen we samen, vaak in tweetallen. In je dagelijkse werk leer je het werk van de onderzoekers bij KWR goed kennen, want alle nieuwsberichten voor onder andere de KWR-website gaan door jouw handen. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Plaatsen van berichten op verschillende websites.
  • Versturen van maandelijkse email-nieuwsbrieven.
  • Versturen van uitnodigingen voor webinars.
  • Algemene ondersteuning van het team met hand- en spandiensten, zoals het helpen organiseren van interne bijeenkomsten.

Jouw profiel

  • Je hebt grote affiniteit met het communicatievak.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met WordPress en Spotler (lijkt op MailChimp).
  • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar.

Het team

Het communicatieteam bestaat uit zes communicatietoppers met een variërende achtergrond en ervaring. Wij houden ons bezig met interne en externe communicatie en ondersteunen de onderzoekers hierbij. De onderzoekers doen waardevol werk en aan ons de taak om dit helder te communiceren.

Ons aanbod voor jou

We hechten sterk aan persoonlijke groei en bieden daarvoor diverse mogelijkheden, zoals cursussen en vaardigheidstrainingen. Een goede balans werk/privé staat bij ons voorop. KWR heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is aangesloten bij de cao Waterbedrijven (Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, ABP pensioen).

De medewerkers van KWR voeren hun praktijkgerichte werkzaamheden uit in een duurzaam gebouwd (glazen) gebouw, ingericht op samenwerking en kennisdeling tussen teams en partners. Met deze functie en ons profiel – een maatschappelijk relevante organisatie waar wij met elkaar samenwerken en een belangrijke bijdrage leveren aan het verbinden van de waterwetenschap met de praktijk – biedt KWR een bijzondere werkomgeving.

Over KWR

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, watertechnologie, watersystemen, duurzaamheid en transities. ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons bijna volledig duurzame gebouw met gespecialiseerde onderzoekslaboratoria werken onze 190 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur dan per e-mail je motivatiebrief en cv naar onder vermelding van vacaturenummer 2210722.

Meer informatie

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Eduard Post (adviseur Human Resources) per telefoon 030-6069633 of per e-mail .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

delen