(0.8-1.0 FTE)

Business Developer Biomonitoring Biomon

Voor de verdere uitbouw van onze diensten zoeken we kandidaten voor de functie van Business Developer Biomonitoring (0.8-1.0 FTE). Ben jij dé business developer met een aanpakkersmentaliteit en een groot netwerk binnen de wereld van monitoring van biodiversiteit die wij zoeken? Lees dan verder.

Biodiversiteit is onze passie

BioMon (www.biomon.nl) levert betrouwbare toepassingen voor genetische biomonitoring en ecosysteem analyses, in Nederland en daarbuiten. BioMon is een unieke samenwerking tussen Naturalis Biodiversity Center, KWR Water Research Institute en BaseClear. In BioMon combineren we onze expertises:

  • Taxonomische en ecologische kennis
  • Betrouwbare DNA referentie databanken
  • Gecertificeerde laboratoria
  • Wetenschappelijk onderzoek

Met ons onderzoek ondersteunen we onze diensten en blijven we genetische biomonitoring continu innoveren. De combinatie van wetenschappelijke expertise en commerciële toepassing is uniek, zowel in Nederland als daarbuiten. BioMon werkt voor opdrachtgevers in de overheid en het bedrijfsleven aan uitdagende projecten en innovatieve oplossingen voor biomonitoring.

De functie

Als Business Developer Biomonitoring ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de markt voor BioMon door het opbouwen van een klantenportfolio en het genereren van marktinformatie voor de diensten en de producten van BioMon. Je identificeert actief  nieuwe klanten voor BioMon en bouwt een duurzame klantrelatie op met als doel omzet te genereren. Hiervoor werk je nauw samen met de drie partners in BioMon (Baseclear, KWR en Naturalis) en maak je gebruik van hun netwerken. Zo inventariseer je de volledige markt voor BioMon, signaleer je trends en kansen in de markt en maak je op basis hiervan een lange termijn planning voor sales en marketing.

Wat zoeken wij?

Als Business Developer Biomonitoring heb jij een echte ‘can-do’ en aanpakkersmentaliteit. Daarnaast heb jij een ondernemende instelling en uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden. Naast deze eigenschappen beschik jij over:

  • Een afgeronde opleiding op academisch niveau in biologie, hydrobiologie of ecologie
  • Ervaring in een commerciële omgeving, bij voorkeur in de markt waarin BioMon actief is
  • Een actief netwerk in de potentiële klantenkring van BioMon
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ervaring en kennis van e-DNA technologie is een pré.

Wat bieden wij?

Een uitdagende positie in een samenwerkingsverband van sterke partners, een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring en voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Ben jij dé business developer die we zoeken? Stuur dan je sollicitatie (motivatie én CV) vóór 20 april 2022 naar drs. Bas Reichert, . Voor meer inhoudelijke informatie kun je ook eerst contact opnemen via dit email adres of telefonisch via 06-22478305.

De gesprekken met geselecteerde kandidaten worden gepland op 28 april 2022. Wij verzoeken je hier rekening mee te houden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

delen