32-40 uur

Applicatie expert DMS (Teams/Sharepoint, Contentserver, LIMS)

Jij bent

Een kei in het boven tafel krijgen van wensen en behoeften. Je houdt ervan om technische problemen op te lossen en mensen te helpen. Je bent analytisch, kunt goed luisteren en vindt slimme oplossingen voor de vragen van onze onderzoekers. Je hebt een gestructureerde manier van werken en documenteren. Je werkt graag als onderdeel van een team waarin jij de specialist bent op jouw vakgebied. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent klantgericht en kunt goed werken onder druk. Je bent nieuwsgierig, wilt je blijvend ontwikkelen op jouw vakgebied en bijdragen aan de IT ontwikkeling van de organisatie.

Wat ga je doen

Als applicatie expert ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, opleveren en beheren van oplossingen voor het Microsoft SharePoint platform, document management systemen, Contentserver (Opentext), SONAR (AllSolutions) en LIMS (Labware). In samenspraak met onze onderzoekers bepaal je de juiste functionaliteiten en de juiste architectuur. Je ontwikkelt en onderhoud SharePoint sites. Je beantwoordt vragen over de verschillende applicaties en zorgt dat de gebruikers bij de juiste gegevens kunnen. Als beheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de gerealiseerde functionaliteiten en bedrijfsapplicaties. Als applicatie expert word je een belangrijke pilaar in onze verder stappen in de digitale transitie. Zo richten we nu met Microsoft Azure een nieuw datalandschap in en zullen we gebruik gaan maken van Power BI en Power apps. In deze functie heb je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen  en zelfstandig je draai te geven aan jouw output. Zoals je ziet is de functie een echte doorgroeifunctie in een modern IT team.

Wij zijn

Veilig en schoon drinkwater is een groot goed. KWR is een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van waterkwaliteit, de watercyclus en duurzame ontwikkeling.  ‘Bridging science to practice’ is onze missie. Vanuit ons volledig duurzame gebouw met ‘state of the art’ laboratoria werken onze ca. 180 medewerkers vanuit twee kennisgroepen aan innovatieve projecten in Nederland en in groeiende mate in en buiten Europa. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische ‘De Watergroep’ zijn onze aandeelhouders.

Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ter ondersteuning van het onderzoek beschikt KWR over gespecialiseerde laboratoria, een proefhal en er worden proefinstallaties in eigen beheer gebouwd. Daarnaast wordt bedrijfsspecifieke software ontwikkeld voor gebruik binnen projecten.

Het team

We zijn een leuke club met verschillende disciplines. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en we vinden het ook belangrijk dat je je kennis uitbreidt en deelt. Door intensief contact met de onderzoeker collega’s werk je in korte iteraties aan de oplevering van diverse succesvolle projecten. We werken gestandaardiseerd en gestructureerd met een diversiteit van tools. De kwaliteit van ons werk zin in onze mensen, dus ook in jou.

Wat wij vragen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau uit een (bij voorkeur) technische opleiding;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare (ontwikkel) ervaring met Microsoft ontwikkeltools op het (moderne) SharePoint/Office 365/ Microsoft Teams Platform (.NET);
 • Bij voorkeur bekend met SharePoint front-end technieken zoals HTML Display Templates, Device Channels en Image Renditions;
 • Je bent bekend met SharePoint Online, SharePoint Server, SharePoint Foundation en SharePoint Web Services;
 • Bekend met technieken zoals BCS, Power Automate, EventReceivers en Timer Jobs;
 • Ervaring met C# en het SharePoint objectmodel;
 • Microsoft certificering of bereidheid deze te halen;
 • Kennis van XLM en query opbouw en in staat zijn te programmeren in Javascript en VBA;
 • Kennis van LIMS (LabWare) en/of Linux is een pré;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (woord én geschrift);
 • Je bent flexibel, stressbestendig, klant- én kwaliteitsgericht, nauwkeurig;
 • Je kunt goed samenwerken en neemt initiatief;
 • Als applicatie expert heb je affiniteit met of ga je dit ontwikkelen voor onze bedrijfsapplicaties zoals document management systemen, Contentserver (OpenTexT), SONAR (AllSolutions) en LIMS (Labware).

Wat wij bieden

 • Een zelfstandige functie binnen een professioneel en informeel compact team;
 • Een collegiale werkomgeving in een modern en duurzaam gebouw met mogelijkheid tot deels werken vanuit huis;
 • Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Waterbedrijven, waaronder Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, pensioen);
 • Een laptop en smartphone;
 • Benodigde trainingen (bijvoorbeeld LIMS) en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben jij dé professionele, flexibele en creatieve Applicatie expert met een hands-on mentaliteit die wij zoeken?

Stuur dan per e-mail je motivatiebrief en CV naar , onder vermelding van het vacaturenummer 1150010.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij René ter Haar (manager IT en Informatievoorziening/CIO), telefoon 030-606 9564 of per e-mail . Voor informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met José van Lieshout via of telefoon 030 – 606 9536.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

delen